2777
2789
عنوان

به مامانم خیلی شک دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 12383 بازدید | 259 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی 

من فک کردم میگه بابام پسره اورده خونه باهاش رابطه داشته...بدمتوجه شدم😬

اغااااا منظورم از بنگ(بنگ بنگ تفنگه) اهل دلا اشتباه نگیرید😁 یاشایدم بگیرید🤭🍀🍀🍀🍀🍃🍃🍃
مامانم خانمی بود که به زور باید بهش میگفتی به خودت برس لباس خوب بخر..اما حالا تند تند ررای خودش مانت ...

من ادم اینجوری با یکم فرق با مامان شما دیدم متاسفانه

نزدیک بود بی آبرویی پیش بیاد براش خدا خواستش

برای مامانت دعا میکنم عزیزم

فرزندم خیلی منتظرت هستم جایت خیلی خالیست جای دستان کوچکت که میز زیر تلویزیونی را کثیف کنی،چهار دست و پا راه بروی و به همه جای خانه سر بزنی و آت و آشغال کشف کنی و در دهانت بگذاری حرفهای بامزه بزنی برای من و بابایت شعرهای دست و پاشکسته بخوانی . و وقتی من کمی از تو دور شوم برایم گریه کنی و من تو را در آغوش بگیرم ...و آنوقت تو با صدای زیبایت بگویی مادرخدایا این حرفها را نمی شود به کسی گفت همه به من می خندند و حتما می گویند آرزو به دل.ولی با تو راحتم خدایا حداقل اجازه ی این را دارم که فرزندم را تجسم کنم..😔                          خدايا تو بخواهي معجزه ميشود🙏🏻 لطفا بگید آمین🙏🏻😘

حتی دایی تون متوجه شده و پدرتون هنوز واکنشی نداره؟

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
مامانم خانمی بود که به زور باید بهش میگفتی به خودت برس لباس خوب بخر..اما حالا تند تند ررای خودش مانت ...

بعد چنبار زنگ زدن گفت فلان جام میام دیگه فک کن منم تو سرما وایسادم تا بیاد از اونجااییم که گفت نیم ساعت راهه اما ۱۰ دیقه ای رسید که مطمئن شدم داره دروغ میگه یکم باهاش سرسنگین برخورد کردم تیکمم انداختم که تو خونه ی ما هر کی پی کار خودشه و معلون نیس جیکار میکنید هیچی بهم نگفت وهمین هم شکمو زیاد کرد

دلم میخواد ساعت ها با یکی حرف بزنم بدون اینکه یادش بمونه چی گفتم😔
بعد چنبار زنگ زدن گفت فلان جام میام دیگه فک کن منم تو سرما وایسادم تا بیاد از اونجااییم که گفت نیم س ...

امروز هم گفت میرم بیرون پول کارت به کارت کنم رفت و ۳ ساعت شد نیومد خب من فقط جمعه ها خونم دوس دارم مامانم پیشم باشه ۳بار زنگ زدم ۴امین بار گوشیشو روم خاموش کرد فک کردم شارژش تموم شده۱۰ دیقه بعدش زنگ 

زدم دیدم نه روشنه فک کنم ۱۸ بار شد که زنگ زدم اما جواب ندا  منم همینجوری زنگ زدم تا بالاخره اعصابش خورد بشه بلکه جواب بده

دلم میخواد ساعت ها با یکی حرف بزنم بدون اینکه یادش بمونه چی گفتم😔