2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عدم تعادل رو نه   ولی تاری دید  بعضی مواقع

من سردرد و سرگیجه و عدم‌تعادل دارم دکتر میگه میگرنه بهم نورتیلیپتیلین داد سردردم خدایی بهتر شده ولی سرگیجه و بقیش نه .سینوزیت نمیدونم دارم یا نه ولی از حمام بیام سرم خیس باشه سردرد داغونی میگیرم

.
من سردرد و سرگیجه و عدم‌تعادل دارم دکتر میگه میگرنه بهم نورتیلیپتیلین داد سردردم خدایی بهتر شده ولی ...

شنیدم میگن زالو انداختن خوبه ولی میخوام از کسی خودش انداخته سوال کنم ببینم چطوریه

سرگیجه شما بخاطر کم خونی یا کمبود اهن در خون نیست  ازمایش دادی؟؟

من سردرد و سرگیجه و عدم‌تعادل دارم دکتر میگه میگرنه بهم نورتیلیپتیلین داد سردردم خدایی بهتر شده ولی ...

یکی از علایم سینوزیت اینکه  وقتی زیر ابرو    قسمت سینه ابرو    رو فشار بدی درد داری

من چشمام انکار از حدقه میخواد بزنه بیرون زمامی ک سردرد میگیرم. دکتر گفت میگرن بهم دارو داد بهتر شدم

برای رسیدن به حاجت قلبیم یه صلوات میفرستین. قلبهای شما پاکه، خدا دعای شما رو بی جواب نمیذاره.
من چشمام انکار از حدقه میخواد بزنه بیرون زمامی ک سردرد میگیرم. دکتر گفت میگرن بهم دارو داد بهتر شدم

من الان ۴ ساله میگرن دارم  اول دکتر بهم یه قرص داده بود اسم قرص یادم نیست  ولی دچار افت فشار شدید شده بود دیگه استفاده نکردم  بعد از اون کلا فشارم پایینه 

من الان از عینک استفاده میکنم البته چون به نور حساسیت پیدا کردم