2777
2789
عنوان

دندان

56 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها من دندونم بیشترش شکسته فقط یه مقداری ازش مونده بعد رفتم دکتر روند درمان و اینارو اون اول بهم گفت عصب کشی، پست(post) افرایش طول تاج که همونcl.بعد حالا دیروز عصب کشی کردم بهم گفت پیش فلان دکتر جراحی .فکنم گفت لثم داخله یه همچین چیزی.کسی میدونه‌چین؟درد داره؟😣🤗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از درد کدوم بخشش میترسی؟

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
این جراحیشو نفمیدم چیه میترسم نمیدونه چیه.پست و ایناشم نمیدونم اصلن

cl که یخورده لثتو تراش میدن تا دندونت بلند تر بشه درد که فکر نمیکنم انچنان درد داشته باشه من خودم انجام ندادم ولی دستیار دندانپزشکم  . پست هم که یه دیواره فلزی لابراتوار برات میسازه چون سطح پوسیدگیت زیاده و دندون دیواره نداره بعد پست هم روکش میزارن 

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
cl که یخورده لثتو تراش میدن تا دندونت بلند تر بشه درد که فکر نمیکنم انچنان درد داشته باشه من خودم ان ...

اهااا مرسییی عزیزمم.امروز برا ترمیم وقت دارم ینی همین کارارو میکنن؟اسم جراحی اورد ترسیدم

اهااا مرسییی عزیزمم.امروز برا ترمیم وقت دارم ینی همین کارارو میکنن؟اسم جراحی اورد ترسیدم

ترس نداره بهت بی حسی میزنن