2777
2789
عنوان

سرطان سینه بیاین لطفا😢

524 بازدید | 30 پست

خالم سرطان سینه داره ولی با عمل جراحی گفتن خوبه سینشو بر نداشتن ولی باید شیمی درمانی بشه لطفا بگین کسی دور از جور اینجوری بوده شیمی درمانی بشه کامل موهاش بریزن... یا ریه جایی دیگش درگیر شده باشه خطرناک باشه

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خالم سرطان سینه داشت سینه ش رو برداشتن تو بدنش هم پخش شده بود شیمی درمانی کرد موهاش هم ریخت ولی خوب شد خداروشکر الان 70 سالشه 

اگه اجازه ندی گذشته بمیره، اونم اجازه نمیده تو زندگی کنی!
من خالم سرطان سینه داشت سینه ش رو برداشتن تو بدنش هم پخش شده بود شیمی درمانی کرد موهاش هم ریخت ولی خ ...

البته بگم دوباره موهاش درومدخیلی هم خوب درومدخداروشکر   

اگه اجازه ندی گذشته بمیره، اونم اجازه نمیده تو زندگی کنی!

سلام عزیزم من خالم سرطان سینه گرفتن  الان الحمدلله 2سال گذشته موهاش دراومده بهتر از قبل روحیهههه اطرافیان ما اصلا همش می‌گفتیم سرطان سینه مسئله مهمی نیست نذارین روحیه اش خراب بشه خالم سینه ش برداشتن چون زیاد درگیر شده بود پروتز گذاشته درجریان شیمی موهاش و اینا ریخت اما ابروهاش و رفت چند روز قبل شیمی تاتو کرد و به اون خانوم خودم زنگ زدم و گفتم برای شیمی درمانی هست دکتر هم بپرسه برای تاتو ابرو البته دیگه از نظر شرعی هم نمیدونم تاتو چه جوریه فکر میکنم مانع نباشه بازم بپرس از دفتر مرجعشون برای خاله من گفت فقط بپوشونه چون مقیده به این چیزها و زینت حساب میشه و براشون ازین کلاه های قشنگ و هد دار و کلاه گیس های طبیعی و قشنگ بگیرید خاله من براش گرفتیم تو مهمونی ها میذاشتن تو جمع خودمونم ازین کلاه‌های قشنگ چندتا براش گرفته بودیم الحمدلله الان خوب شده ولی ما خیلی دور و برش براش آب میوه طبیعی بگیرین بفرستید هر چی براش خوبه مطمئنا در روند درمانش تاثیر داره إن شاالله زودتر خوبه خوب میشن

❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️
زنعموی منم سرطان داشت با شیمی درمانی و پرتو درمانی الحمدلله خوب شدن،سینه شون رو هم برنداشتن،یه خورده ...

یعنی زیاد نریخت موهاش که مجبور بشه همه شو بزنه؟؟ 

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
سلام عزیزم من خالم سرطان سینه گرفتن  الان الحمدلله 2سال گذشته موهاش دراومده بهتر از قبل روحیههه ...

مرسی گلم ممنون که گفتی❤️

موهاش کامل میریزه قبلش از شروع شیمی درمانی یه اسکن کامل که اسمش پت اسکن هست میکنن و اون‌نشون میده ج ...

سینه شو بر نداشتن فقط بافت های دور برشو بر داشتن چون اگه بد خیم بود بر میداشتن سینشو بخاطر همین میخام بدونم چون خوش خیم بوده بازم کامل مریزه موهاش

زنعموی منم سرطان داشت با شیمی درمانی و پرتو درمانی الحمدلله خوب شدن،سینه شون رو هم برنداشتن،یه خورده ...

ایشالا به امید خدا

موهاش کامل میریزه قبلش از شروع شیمی درمانی یه اسکن کامل که اسمش پت اسکن هست میکنن و اون‌نشون میده ج ...

تقریبا زود متوجه ‌شده ممنون🧡

الان دیگه سینه رو کامل بر نمیدارن اگه شیمی درمانی تجویز شده حتما سرطان‌بوده

اره دیگه سرطان بوده دلش میخاست بدونه موهاش کامل میریزه یا نه کمی میریزه.. هنوز جواب ازمایش نیومده ببینه ریه وجاهای دیگه درگیر شده یانه... معلوم علایمی نداره؟؟