نگو اینها از قبل همه چیو اکی کردن خلاصه مادیشب رفتیم من و مادرشوهرم و شوهرم و برادرش ...خدایی خیلی خانواده خوبی بودن خیلی با شخصیت ولی نمیدونم این دختره به کی رفته بود اصلا نمیذاشت پدر مادرش حرف بزنه ...
میدونی چی مسخرست ؟! اینکه هر بار یه غریبه پیام میده فکر میکنم از طرف اونه ، اینکه هر بار خوابشو میبینم فکر میکنم تو دنیای واقعی میبینمش ، واقعا مسخرت که هنوز بخشی از قلبم منتظر اونه و بخشیش ازش متنفر!وچه تازیانه ها ک نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده...:)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هرچقدرم ک ارث زیادی داشته باشه نمی تونه ب راحتی بره کانادا.
میدونی چی مسخرست ؟! اینکه هر بار یه غریبه پیام میده فکر میکنم از طرف اونه ، اینکه هر بار خوابشو میبینم فکر میکنم تو دنیای واقعی میبینمش ، واقعا مسخرت که هنوز بخشی از قلبم منتظر اونه و بخشیش ازش متنفر!وچه تازیانه ها ک نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده...:)
یا خدا 19؟ این همه هنر رو از کجا اورده بود من با این که دهه شصتی ام با این سنم نمیتونم مثل ا ...
من خودم بچه شهرستانم تهران با شوهرم اشنا شدم از همون اول مادرشوهرم از رایطه ما خبر داشت ...ولی هیچ وقت تو زندگیم شما از دهنم.نیفتاده هی بهم میگه با من راحت باش و ..ولی خودم دوس ندارم عین مادر بهم رسیدگی میکرد موقع زایمانم ولی یه اخلاق بد که داره اینه خیلی به بچه هاش وابسطه است ...وقتی هم میاد خونمون یه هفته میمونه و کنار ماها میخوابه 😞
من فکر میکنم دختره از لج پدر و مادرش اینها رو گفته اخه اون بنده خداها هیچی نگفتن
نه فکر نمیکنم به هر حال به پدر مادرش گفته من حرفامو با فلانی زدم تصمیممون اینه و اونم قراره به پدر مادرش بگه؛حالا لحنش تند و بد بوده بخاطر پشت گرمی هست که به پسره داشته