2777
2789
عنوان

برای ادامه تحصیل کمکم کنید🌺

121 بازدید | 12 پست

سلام

بیست و هفت سالمه و دوتا بچه دارم

دیپلم که گرفتم عروسی کردم

الان قصد ادامه تحصیل دارم

میخوام پیش دانشگاهی رو بخونم و کنکور شرکت کنم

کسی میتونه راهنماییم کنه و بگه از کجا شروع کنم؟

🌸یا علی مدد🌸                                            باردار نیستم تیکر رسیدن به وزن هدف💪🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب پیش دانشگاهی خوندی برو دانشگاه آزاد یا پیام نور علوم تربیتی یا آموزش ابتدایی بخون .

پیش دانشگاهی رو نخوندم

الان مشکلم اینه دقیقا

🌸یا علی مدد🌸                                            باردار نیستم تیکر رسیدن به وزن هدف💪🏻
قصدت از ادامه تحصیل چیه

جفتش با هم باشه که عالیه

ولی خب کلا درس خوندن هدف اصلیمه

ینی به پول نرسیدم هم نرسیدم خیلی مهم نیست برام

دقیقا  پول میخای یا فقط مدرک ؟

بیشتر مدرک برام‌مهمه

اگه به پول رسیدم که فبها المراد اگه نرسیدم هم خیلی مهم نیست

این رشته رو نشنیده‌ام تا حالا.  رشته انسانی که زیر شاخه نداره.  

چرا عزیزم

یه زیر شاخه ادبیات داره(که به عنوان انسانی جا افتاده)و یه زیر شاخه معارف که هفت هشت تا درس بیشتر پاس میکنیم

چرا عزیزم یه زیر شاخه ادبیات داره(که به عنوان انسانی جا افتاده)و یه زیر شاخه معارف که هفت هشت تا در ...

باشه. موفق باشی. من رشته ام تجربی بود و اطلاعات زیادی از این رشته ندارم وگرنه حتما کمکتون میکردم. 

باشه. موفق باشی. من رشته ام تجربی بود و اطلاعات زیادی از این رشته ندارم وگرنه حتما کمکتون میکردم.&nb ...

ممنونم

شما هم موفق موید باشی🌺