2777
2789
عنوان

این کار خیانت محسوب میشه یانه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2221 بازدید | 100 پست
بدبختی اینه نمیتونم فراموش کنم ای کاش آلزایمر میگرفتم

نماز بخون قرآن بخون تاارامش بگیری تاخدا روصدابزنی کمکت کنه از یادت ببری منم یه زنم کاملا درکت میکنم ولی باافکارت فقط خودتو مریض میکنی نگا ب بچت بکن گنا داره باید تووهمسرت ب هم عشق بدین تابچتم ازتون عشق ب زندگی یادبگیره

دوستای نینی سایتی دعام کنین به حاجتم برسم💚
ظاهرا که اینطوره...حتی یه شماره ناشناس بهش پیام میده بهم نشون میده...اما من دیگه نمیتونم بهش اعتماد ...

یه تایمی رونامحسوس زیر نظرش داشته باش تامطمئن بشی واسوده ترشی

بعدش بهش بگو من گذشته روسعی میکنم فراموش کنم ولی ب شرطی ک هیج وقت تکرار نشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظاهرا که اینطوره...حتی یه شماره ناشناس بهش پیام میده بهم نشون میده...اما من دیگه نمیتونم بهش اعتماد ...

میدونم چی میگی.....کلا انداختی ب اعصابت کارای شوهرتو.....ولی باید بهش فک نکنی زیاد رومخ باشه بیماری روحی میگیری بخدا دیدم ک میگم

هر رابطه ی صمیمی و احساسی که زن و شوهر باهم دارن حتی گفتن یه کلمه ی ساده مثه عزیزم رو با شخص ویگه ای داشته باشن ، بنظره من خیانت محسوب میشه 

چت کردن که دیگه استارت یه خیانته.....

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍
اگه تکرار کرد چه کاری ازدستم برمیاد؟؟؟

خب اول بشین باهاش حرف بزن خوب اتمام حجت کن خودت همسرتو میشناسی ک چجوری باید حرفتو بگی

بگو من همه چیو فراموش میکنم ب شرطی ک تکرار نشه 

وسعی میکنم مثل گذشته دوست داشته باشم......ولی اگه ببینم تکرار شد اگه جداهم نشم هیچ وقت اون آدم قبلی نمیشم برات واسه خودم زندگی میکنم وتورو کلا نادیده میگیرم طوری ک وجود نداری وهیچ محبتی از طرفم نخواهی دید

چون از نزدیکان خودم خیانت دیدن دختره انقد خیانت همسرشو ب مغزش انداخته بود ک ۱۵ کیلو کم کرده بود الانم قرص اعصاب مصرف میکنه متاسفانه......ولی توزندگیتو درس کن میدون رو ب زنای هرزه نده خودت افسار همسرتو بگیر دستت

خب اول بشین باهاش حرف بزن خوب اتمام حجت کن خودت همسرتو میشناسی ک چجوری باید حرفتو بگی بگو من همه چی ...

الانشم توهمین وضعیتیم تقریبا...هی بهم میگه چرا باهام حرف نمیزنی...چرا یه جوریه رفتارت...این سوالاتش بیشتر عذابم میده...میگم یعنی نمیدونی من چرا اینجوری شدم؟؟؟

الانشم توهمین وضعیتیم تقریبا...هی بهم میگه چرا باهام حرف نمیزنی...چرا یه جوریه رفتارت...این سوالاتش ...

خب اگه حرفاتونوزدین دیگه ب روش نیار چون ازقدیم گفتن قبح وزشتی گناه ک ریخته بشه دیگه واسه ادم عادی میشه...الان توهم هرچقد بهش یاداوری میکنی همونقدر برااون عادی میشه.....همیشه سعی کن موضوع رو طوری بجا مطرح کنی ک براش عادی نشه وحساب ببره......ولی باتکرار حرفات فقط برااون عادی تروبی اهمیت ترمیشه

الانشم توهمین وضعیتیم تقریبا...هی بهم میگه چرا باهام حرف نمیزنی...چرا یه جوریه رفتارت...این سوالاتش ...

من نمیگم مثل گذشته باش .....ولی یواش یواش محبتتو بیشتر کن وبهش بگو میبینی هرچقد اصلاح میشی وپاک میمونی همون قدر هم من محبتمو بهت بیشتر خواهم کرد این حرفت یه نوع تشویق میشه براش

ممنون از همه و ممنون ازشما فاطی خانوم عزیز...ببخشید سرتونو درد آوردم...من دیگه برم بخوابم‌...خیلی خستم...اگه نکته ای دارید فردا میبینم...بازم خیلی ممنون...شب بخیر...یاعلی❤

ممنون از همه و ممنون ازشما فاطی خانوم عزیز...ببخشید سرتونو درد آوردم...من دیگه برم بخوابم‌...خیلی خس ...

مرسی عزیزم وظیفس❤❤

دعام کن بجاش خیلی محتاجم این روزا

فردا حرفای زیاد وراهکار زیادی دارم برات

فعلا بای