2777
2789
عنوان

این کار خیانت محسوب میشه یانه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2223 بازدید | 100 پست
گفتی ازاول باعشق زندگی کردین خب این ازاین پس مشکلی با تحمل کردن هم نداشتین چیزی ک سواله واقعا براش ...

نمیدونم کم گذاشتم یانه...شایدم اون اینقدر بهم الغا کرد خودمم باورم شد که کم گذاشتم...از اول خیلی دوسش داشتم...ولی بعدش کم کم بخاطر وابستگی های زیادش ازش فاصله میگرفتم...بیشتر وقتا حوصله نداشتم...دوست نداشتم زیاد بهم بچسبه...اعصابم بهم میریخت...مثلا تو گرمای تابستون میچسبید بهم...منم گرمایی شدید...دیوونه میشدم...اینجوری شدکم کم فاصله گرفتم ازش...ولی بازم دوسش داشتم...دوس داشتن که چه عرض کنم واقعا عاشقش بودم...که بااین کارش منو کشت کاملا...نمیدونم اون عاشقیش چی بود این خیانتش چی بود

وقتی که تو یه جمع یه جوری حرف زدی یا رفتار کردی که اگه پارتنرت اونجا بود این رفتار و نمیکردی ، این خ ...

امضات خیلی خوب بود🤞🤞🤞😁😁😁

دوستای نینی سایتی دعام کنین به حاجتم برسم💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم کم گذاشتم یانه...شایدم اون اینقدر بهم الغا کرد خودمم باورم شد که کم گذاشتم...از اول خیلی دوس ...

ببخش عزیزم اگه انقد واضح حرف میزنم یکم باید انتقاداتمو بپذیری😉😉😉

خب دیگه ب نظر من ک شما بااینکارات این حس ب همسرتون القا شده ک دوسش نداری وفاصله میخوای داشته باشین حتی اگه واقعا هم تواونطوری نباشی...ولی خب اونم مرده بااینکارا غرورش آسیب میبینه....تاکید اولم اینه ک این رفتارارو اصلاح کنی وازخودت ب هیچ وجه دورش نکنی ک اگه یکی یه زمانی یکم بهش نزدیک شه تشنه نشه بهش

من الان مشکلم فراموش کردنه...واینکه حال افتضاح منو دیده دیگه ممکنه سمت این کارا بره یانه؟؟؟ من دلم عشق میخواد...ازاین نوع زندگی داغون خسته شدم...خدایی خیلی محبت میکنه و میگه جبران میکنم...ولی من نمیتونم دیگه دوسش داشته باشم...دلم واسه اون موقع هایی که عاشقش بودم تنگ شده...ولی نمیشه...میگم طلاقم بده من دیگه به درد این زندگی نمیخورم...میگه فقط باش و توخونم راه برو من چیز دیگه ازت نمیخوام...حتی خواستم مهریمم ببخشم که راحت طلاقم بده...اما قبول نکرد...میگه جبران میکنم...ولی هیچ کدوم از محبتاش به چشمم نمیاد😢

من الان مشکلم فراموش کردنه...واینکه حال افتضاح منو دیده دیگه ممکنه سمت این کارا بره یانه؟؟؟ من دلم ع ...

من درکت میکنم.....انشالله ب امید خدا روزای خوب زندگیتون  هم میرسه فقط باید تلاش کنی

یکی هم اینکه چن تابچه دارین؟ سن خودت وهمسرت؟

اگه دوس داشتی جواب بده عزیزم

ببخش عزیزم اگه انقد واضح حرف میزنم یکم باید انتقاداتمو بپذیری😉😉😉 خب دیگه ب نظر من ک شما بااینکار ...

آره خودمم میدونم...ولی هروقت میگم دوست ندارم...میگه میدونم دوسم داری...وقتی میدونست دوسش دارم چرا بایکم فاصله این بلارو سرم آورد؟؟؟

آره خودمم میدونم...ولی هروقت میگم دوست ندارم...میگه میدونم دوسم داری...وقتی میدونست دوسش دارم چرا با ...

وای اصلا این حرف روبهش نزن عزیز دلم.....

اگه میخوای زندگیت مثل گذشته عاشقانه بشه باید روش روب روی خودت بازنکنی به هیچ وجه......اگه میگی دوست ندارم ازت دلزده میشه هرچند ب روش نیاره هرچند اشتباهاتی هم داشته اگه میبینی پشیمونه ودنبال این کارا نیس دیگه توهم پیگیر نباش زیاد نکوبون توسرش

واقعا دارم دیوونه میشم...کسی که این همه دوسم داشت...حتی نمیزاشت خم بشم بند کفشمو ببندم...چطور دلش اومد باهام این کارو بکنه؟ ای کاش دوسم نداشت اینجوری راحت تر بااین موضوع کنار میومدم

واقعا دارم دیوونه میشم...کسی که این همه دوسم داشت...حتی نمیزاشت خم بشم بند کفشمو ببندم...چطور دلش او ...

الان همه چی اوکیه؟دنبال کارای قبلش نمیره؟

الان همه چی اوکیه؟دنبال کارای قبلش نمیره؟

ظاهرا که اینطوره...حتی یه شماره ناشناس بهش پیام میده بهم نشون میده...اما من دیگه نمیتونم بهش اعتماد کنم...حس میکنم واسه رد گم کنی این کارارو میکنه...خیلی حساسم کرده همیشه بهش مشکوکم...شکاکم کرده😢