2777
2789
عنوان

این کار خیانت محسوب میشه یانه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2221 بازدید | 100 پست
خوشبختم گل.ب سرزمین عجایب خلق خوشامدی. اینجا فقط یه حسن داره اونم اینه ک هزینه اپیلاسیونت کم میشه ا ...

فدات ک😍

وای واقعا؟😂🤣🤣🤣🤣🤣

دوستای نینی سایتی دعام کنین به حاجتم برسم💚

الان چند ماهی میگذره...یه مدت افسردگی شدید گرفته بودم...ما باعشق باهم ازدواج کرده بودیم...من واقعا شوکه شدم...دقیقا این کارارو در زمان بارداری و بعد زایمان من انجام داد...دقیقا تو زمانی که به توجهش بیشتر نیاز داشتم نابودم کرد...وقتی حالمو دید...پشیمون شد از کارش...قسم خورد که دیگه تکرار نمیکنه...الان چند ماهیه که خیلی راحت گوشیشم میده بهم...یعنی واقعا گذاشته کنار؟؟؟ یا باز میره سمت این کارا😢 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات ک😍 وای واقعا؟😂🤣🤣🤣🤣🤣

اره حالا ۴روز بگذره خودت میفهمی😁😁

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
وای الهی عزیز دلم😔😔😔😔 میدونی باید چیکار کنی تاآدم بشه؟ ؟

نه نمیدونم...خودش که میگه دیگه سمت این کارا نمیره...تازشم خیلی وقیحانه میگفت چون تو بهم توجه نمیکنی من کبود محبت گرفتمو میرم باکسای دیگه چت میکنم...الان به قول خودش گذاشته کنار...ولی هیچ وقت اعتمادم بهش برنمیگرده😢

نه نمیدونم...خودش که میگه دیگه سمت این کارا نمیره...تازشم خیلی وقیحانه میگفت چون تو بهم توجه نمیکنی ...

خب اگه هستی من چن تاسوال میخوام بپرسم؟

بپرس جانم

گفتی ازاول باعشق زندگی کردین خب این ازاین پس مشکلی با تحمل کردن هم نداشتین

چیزی ک سواله واقعا براش کم گذاشتی؟الان بین خودتووجدانت فک کن وبگو؟هرچند دلیل خیانت نمیشع ولی میخوام جواب سوالاتو بدی تایگم

وقتی که تو یه جمع یه جوری حرف زدی یا رفتار کردی که اگه پارتنرت اونجا بود این رفتار و نمیکردی ، این خودش خیانته

خیانت فقط تو عمل نیست خیلیا حتی تو ذهناشون با تصور کردن یه ادم دیگه خیانت میکنن