سلام دوستان گلم.من چند ساله که خواننده خاموش سایت هستم و عضو نبودم...ولی بخاطر یه مشکل تصمیم گرفتم چند روز پیش عضو بشم...یه سوالی ذهنمو به خودش مشغول کرده...اونم اینه که آیا خیانت فقط به رابطه ج ن س ی گفته میشه؟؟؟ یا چت کردن با دخترها هم جزو خیانت محسوب میشه؟؟؟
الان چند ماهی میگذره...یه مدت افسردگی شدید گرفته بودم...ما باعشق باهم ازدواج کرده بودیم...من واقعا شوکه شدم...دقیقا این کارارو در زمان بارداری و بعد زایمان من انجام داد...دقیقا تو زمانی که به توجهش بیشتر نیاز داشتم نابودم کرد...وقتی حالمو دید...پشیمون شد از کارش...قسم خورد که دیگه تکرار نمیکنه...الان چند ماهیه که خیلی راحت گوشیشم میده بهم...یعنی واقعا گذاشته کنار؟؟؟ یا باز میره سمت این کارا😢
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
نه نمیدونم...خودش که میگه دیگه سمت این کارا نمیره...تازشم خیلی وقیحانه میگفت چون تو بهم توجه نمیکنی من کبود محبت گرفتمو میرم باکسای دیگه چت میکنم...الان به قول خودش گذاشته کنار...ولی هیچ وقت اعتمادم بهش برنمیگرده😢