2777
2789
عنوان

این کار خیانت محسوب میشه یانه؟؟؟

2219 بازدید | 100 پست

سلام دوستان گلم.من چند ساله که خواننده خاموش سایت هستم و عضو نبودم...ولی بخاطر یه مشکل تصمیم گرفتم چند روز پیش عضو بشم...یه سوالی ذهنمو به خودش مشغول کرده...اونم اینه که آیا خیانت فقط به رابطه ج ن س ی گفته میشه؟؟؟ یا چت کردن با دخترها هم جزو خیانت محسوب میشه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی فکر کردن به دختر دیگه هم خیانت محسوب میشه چه برسه فراتر از اون

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )

من همسرم به گفته خودش فوق العاده بهم علاقه داره و بهم وابسته س گاهی وقتا این وابستگی شدیدش حالمو بد میکنه مثلا دستشویی یا حموم میرم وقتی میام بیرون میگه دلم برات تنگ شده بود دلم میخواست زودتر بیای بیرون...ولی متاسفانه چند بار متوجه شدم که با خانومایی از خودش و خودم کوچیک تر چت میکنه...مثلا تو یه بازی خواهش میکرد که ازاون دختر خانوم آیدی ت ل گ ر ا م شو بگیره و میگفت کاری ندارم...فقط میخوام ازت  پ ر و ک س ی بگیرم😐

یا مثلا یه دفعه دیگه که سر کار بود با یه دختر خانومی چت کرد و کلی بگو بخند...ولی بهش گفت که زن و بچه داره😐 اونم گفت من اگه میدونستم خانواده داری مزاحم نمیشدم و اینا...شوهر منم گفت نه مشکلی نیست و کلی باهاش چت کرد...اتفاقا همون موقع انلاین بود و من بهش پیام دادم سین نکرد...بعدش گفت خواب بودم...درحالی که داشت بااون خانوم حرف میزد...بعدش که فردایی میخواست بیاد خونه حذف دو طرفه زدو طرفو بلاک کرد...فردای اون روز که اومد خونه گوشیش دستم بود...همون خانوم پیام داد که مگه من حرف بدی زدم که بلاکم کردین؟؟؟ منم آیدی شو برداشتمو بهش پیام دادم...اون خانوم هم همه چیزو برام تعریف کرد...جالبه که قبل حذف پیام ها توسط همسرم اون خانوم از چتا اسکرین شاتم گرفته بوده حالا نمیدونم میخواسته به کی نشون بده😐بعد برام فرستادو من واقعا شوکه شدم چون همسرم بهم خیلی ابراز علاقه میکنه...

بعد که از شوهرم پرسیدم...زد زیرش...بااینکه میدونست همه چیزو فهمیدم...اما باز دروغ گفت...الان مدتیه که ازاین ماجرا گذشته ولی نمیتونم فراموشش کنم...کارم همش شده گریه...طلاقمم نمیده...میگه چون دوست دارم طلاقت نمیدم...چیکار کنم فراموش کنم؟؟؟