سلام همسر من 75 روز رفته قهر ودر این مدت گوش موبایلش رو خاموش کرده ویک زمانی روشن میگنه مثلا 7 صبح بعد از نیم ساعت دوباره خاموش جواب پیام وتلفن من رو هم نمیده به خانوادش هم گفته جواب من رو ندن حتا نمیزاره با دخترم که 4 سالش هست صحبت کنم دلیل این رفتارش چی میتونه باشه راهنمایی کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای الناز شاکردوستم اسم پروفایلمم بخاطر اونه
شاخه گل و شیرینی بخر. یه نامه عذرخواهی و ندامت بنویس بزار لای گل ببر در خونه باباش. اگه اجازه ورود داد که میری میشینی،حرف میزنی از دلش درمیاری.اگه نداد، اونا رو بده برسونن بهش.
اگه یه تیکه طلام بخری، بزاری لای گل ، دیگه نور علی نور میشه🤪
آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا
نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای الناز شاکردوستم اسم پروفایلمم بخاطر اونه