2777
2789
عنوان

خدا کجاست ؟؟ کی میدونه

150 بازدید | 17 پست

یه مطلبی امروز میخوندم که میگفت  

تاحالا فکر کردید وقتی یه بچه شبا گرسنه میخوابه خدا کجاست ؟ 

وقتی یه مظلوم  بهش ظلم میشه خدا کجاست ؟ 

وقتی تو جنگ های کشورها کلی بچه کشته میشه خدا کجاست ؟ 

تاحالا پیش اومده بگید ای بابا پس خدا کجاست که ببینه که فلانی چه سختی میکشه ؟ 

پاسخش رو میدونم و در آخر میگم میخوام ببینم نظر شما چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون خدا ک محکومش میکنید

قبل از همه اینا گفته ادم باشین وحشی نباشین مبادا همسایه گشنه بمونه مبادا مال یتیم خورده بشه هزار بار گفته انفاق کنین لامصبا گفته دست رو هم بلند نکنین... 

ک اگه ذره ای اهمیت میدادیم وضعمون این نبووود 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

لای این شب بوها،پای آن کاج بلند،و خدایی ک در این نزدیکیست

اگر بی‌رحمانه شکسته شدی اما هنوز شجاعت آن را داری که با موجودات زنده دیگر مهربان باشی،تو یک انسان سرسخت با قلب یک فرشته ای.🤗🍃🌈♥️🧚‍♀️

خدا هميشه كنارمونه

اين ماييم كه نميبينيمش 

بخان تا اجابت كنم

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍

ابن که دنیا بده دلیل نمیشه خدا نباشه،اون بلاهایی که گفتین ادما سرادما میارن،مثلا همین فلسطین اولین بار خودشون پای اسرائیل هارو باز کردن به کشورشون الان تقصیر خداس؟؟یا معتادا خودشون معتاد شدن.. یا فقیر ها خودشون کار نمیکنن برنامه ریزی ندارن ووووووو.... خود خدا گفته مگر خودتون سرنوشت خودتونو عوض کنید!!! هر نوشتنی ادم رو دانا نمیکنه!! 

ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏

دلم خیلی امشب شکست افتاد  یعنی یجور که دیگه نمیتونم ورش دارم بزنم سر جاش چسب بزنم از فردا صبح میخوام یه دفتر ور دارم شکر گزاری کنم و بعد دنبال چیزایی که میخوام برم نمیدونم چجوری ولی باید سعی کنم تا یه راهی برام باز بشه دیگه نمیخوام به این فکر کنم قلبی دارم چون چوب دلمو خوردم تا الان

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛
چرا عزیزمم

چی بگم اعتماد کردن به کسی تو این زمونه خیلی سخت شده و هم مالی و هم روحی ضربه بخوری از کسی نتونی پاشی از جات خیلی سخته خدا برای هیشکی نخواد 

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛