2777
2789

زندگیم شکر خدا بد نیست 

همسرم از هر لحاظ خوبه

فقط تنها مساله ای که هست اینه که  بی دلیل بچه نمیخواد و شده حسرت زندگیم💔

با اینکه خودمم الان وقت بچه دار شدنم نیست ولی دوست دارم در اینده مادر بشم 

میبینم خیلیا برای بچه دوم یا سوم مشتاقن اونوقت همسر من به اولی هم راضی نمیشه 

هیچ دلیلی هم نمیاره برای این تصمیمش 

اگه دوتایی به این تصمیم میرسیدیم مشکلی نبود ولی اینکه خواست خودشو تحمیل میکنه و میخواد منو از طبیعی ترین حق زندگی محروم کنه آزارم میده 

کسی تو شرایط من بوده که با گذر زمان همسرش راضی بشه ؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الیته یه نکته رو بگم سر اینکه گفتی اگه دو نفرمون به این نتیجه می‌رسیدیم اوکی بود...

ببین تفکر منطقی یعنی برای مسائل ایجابی هر دو نفر باید راضی باشن

برای مسایل سلبی اگر یک نفر راضی نباشه کافیه و نظر اون ارجحیت داره

یعنی اگر قراره بچه دار بشیم خواست دو نفر مهمه

اما برای بچه دارن نشدن همین که یه نفر هم نخواد کافیه

یعنی نظر اونی که نمی خواد مهم تره

این چیزا رو قبل ازدواج باید در موردش صحبت کنید

اگه قبل ازدواج دروغ گفته مقصره ایشون

اگر نه، باید به خواسته اش احترام بزاری تا روزی که تصمیم اش رو عوض کنه

در هر حال الان میگی که سنت مناسب مادر شدن نیست، حالا شاید در آینده زمانی که سنت بالاتر رفت نظر شوهرت هم تغییر بکنه 

زمان دیدگاه های افراد رو تغییر میده

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
الیته یه نکته رو بگم سر اینکه گفتی اگه دو نفرمون به این نتیجه می‌رسیدیم اوکی بود...ببین تفکر منطقی ی ...

قبل ازدواج در این مورد صحبتی نکردیم

اما من فکر میکنم کسی که ازدواج میکنه با این دیدگاه که قراره بچه دار بشه ازدواج کرده و اگه کسی نظرش ازدواج بدون بچه باشه باید همون اول مطرح کنه 

من هیچ وقت فکرشم نمیکردم همسرم بچه نخواد ولسه همین در موردش سوالی نکردم 

همسرم ۳۲ سالشه سنش کم نیست 

۲۰ سالم شد سن مادری که غصه میخوری من ۳۶ سالمه ۸ ساله ازدواج کردم تازه راضی شده بچه دار بشم واقعا خوش ...

شما میخواستی همسرت راضی نبود تو این ۸ سال؟؟

دلیل قانع کننده ای داشتن؟ بعد چطور شد که نظرش عوض شد؟؟

قبل ازدواج در این مورد صحبتی نکردیماما من فکر میکنم کسی که ازدواج میکنه با این دیدگاه که قراره بچه د ...

با عرض معذرت دیدگاهتون درست نیست، ازدواج به طور اتوماتیک به معنای بچه دار شدن نیست

دوتا مسئله کاملا متفاوته

هر دونفر مقصر هستید که قبل ازدواج در این باره صحبت نکردید

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
شما میخواستی همسرت راضی نبود تو این ۸ سال؟؟دلیل قانع کننده ای داشتن؟ بعد چطور شد که نظرش عوض شد؟؟

آره من سنم بیشتر بود و نگران بودم همسن و سالام همه بچه هاشون مدرسه ای بود و حس عقب ماندگی از بقیه رو داشتم شوهرم چون از زن قبلش یه بچه داشت عجله ای نداشت و همش مسائل مالی رو بهانه میکرد دیگه وقتی قهر کردم و رفتم خونه بابام کوتاه اومد ولی الان نزدیک یکسال میگذره هنوز باردار نشدم