2777
2789
عنوان

بچه های سایت خوبید؟😂🤦🏻‍♀️

85 بازدید | 17 پست

حالتون خوبه؟😂😂😂

خدایی این چ تایپکاییه ک میزنید؟😂🤦🏻‍♀️

آرمیشونم😎💜(شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر… شخصیت من چیزیه که من هستم… اما برخورد من بستگی داره به اینکه تو چی باشی…....)

.

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای آره من امشب مردم از خنده😂😂

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

مملکت رد دادن شب جمعه ایی😂😂😂😂

مردم از خنده 😂

پنجره را باز کن و از این هوای مطبوع بارانی لذت ببر خوشبختانه باران ارث پدری هیچکس نیست💚🌿                                     #حسین_پناهی
12به بعد تاپیکا حال و هوای عرفانی پیدا میکنه    

😂😂😂

آرمیشونم😎💜(شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر… شخصیت من چیزیه که من هستم… اما برخورد من بستگی داره به اینکه تو چی باشی…....)
مملکت رد دادن شب جمعه ایی😂😂😂😂 مردم از خنده 😂

منم😂😂😂😂😂

اره😂😂😂

من از این ناراحت شدم گفت معلمم واقعا بچه هامون زیر دست کیا میرن تعلیم و تربیت یاد میگیرن حالم ازش بهم خورد میگن چجور شوهر دخترخالت عاشقش شد میگه عاشق کسی ک خونه مردم تمیز میکنه؟چ بدونم من نون دادم خورد نمیره!

...