2777
2789

سیلاااام

خوبین؟خوشین؟خانواده خوبن؟سلام برسونین😅

من خودم جای مدیر سایت بودم یکم تبلیغاتو کم میکردم😶

بعدشم یه سری کارا واسه تفریحات بچه های سایت میذاشتم مثلا بازی چیزی:)

نی نی یار هم بودم قبل اینکه یکیو تعلیق کنم فوش میدادم بهش😂💔شوخیدم:/

شماهم نظراتتو بگین😁❤

00:01☺💕

میشه واسه حل شدن مشکل خودمو و خودت یه صلوات بفرستی؟:)💕                                                  
حس ششم ، و اینا که بدو بیراه میگن رو لغو کاربری میکردم 😂

😂👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قابلیت وویس دادن ب سایت اضافه میکردم و ویدیو کال 😂

چه باحال😍😁

🤨🤨

هرچی تاپیک درمورد مادرشوهره و خواهرشوهر و ... حذف میکردم

ملت خیلی تو فاز خانواده ی شوهرشونن اه

الان یکی تاپیک زده مادرشوهرم شورت دخترونه میپوشه

اه...😐

دختری هستم از دیار خندان 👀  💫پیانیست💫  گیتاریست💫 💫نقاش💫   🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱   لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀
چوب میگرفتم همه نی نی سایتیارو دنبال میکردم😤😤😤😂😂

خوب شد نشدی پس😂❤

من حقوقمو میگرفتم و حالشو میبردم به نظر کسی هم اهمیت نمیدادم گاهی هم به مظلوم ترینا اخطار میدادم که ...

واو😶👌

سایتو میبستم کلا

اگه نی نی یار بودم هر کی تاپیک مادرشوهر حس ششم و بیاین عکسمو بزارم🤢 حالا به ما چه قیافت چه شکلیه آخه؟ و غیره  بدون اخطار میترکوندم بعضیا واقعن رو مخن

به جای تبلیغات ،فضای سبز و چمن میکاشتم کاربرا بتونن اوقات فراغت بگذرونن

😅😂