2777
2789

پیشاپیش ممنونم

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏

منم لایک کنین بیام بخونم 

کاش نی نی سایت همونجور که اسمشه واقعا تبدیل میشد به سایت مخصوص تبادل نظردرمورد نی نی وبارداری و تاپیک های خاله زنکی ممنوع میشد ولی حیف اونجور تاپیکا کسی نمیاد وهمه دنبال خاله زنکای زندگی دیگرانن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم انواع پروتئين مثل مرغ گوشت قرمز و ماهي مخصوصًا كباب چنجه،سفيده تخم مرغ هم خيلي تو وزنگيري جنين مؤثره من تقريبًا هر روز اين پروتئينها رو ميخوردم 

انواع حبوبات هم خيلي تو اين مورد كمك كننده س مثلا سعي كني عصرونه يا شام آش با انواع حبوبات نفخ گرفته بخوري عاليه،پودر انتراميل پر پروتئين و پودر ترومام(هر دو با مشورت پزشك)هم عاليه ،من چهار ماه پيش زايمان كردم و با وجود زايمان زودتر از موعد بخاطر رعايت همه اين نكات وزن نوزادم شكر خدا خوب بود .بستني و دلستر هم شنيدم خوبه ولي دكترش من به شدت مخالف بود ميگفت جز خطر ديابت تأثير ديگه اي نداره