2777
2789

کسی پرستار طرحی داره تو فامیل میدونه با کارانه و حق شیفت و اینا چند میگیرن؟

نمیدونم بهم الکی گفتن یا نه🤔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابجی من ماهی ده میلیون میگیره با اضافه کاریش

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
چندسال سابقه؟

دوسالع. ولی شب کاری زیاد میگیرع

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
۸ تومن پوله آخه.؟؟.بگیرن به کجاسون میرسه آخه😏

ای کاش شماوزیرآموزش پرورش می شدی یکم وضع مابهترمیشد

من با۲۰ سال سابقه ۵تومن حقوقمه که همش میره ررای بیمه وقسط و...😪

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم

من پرستار طرحیم والا چیزی که شما میگی مال پرستار پیمانی یا رسمیه با حداقل چن سالی سابقه اصلن پرستار طرحی تا ۶ما کارانه نمیگیره چون اول باید واسه اونجا درامد زایی کنه بعد ش نمیشه که ماه اول زرتی بهش بدن ما چیزی بین ۵ تا ۵۷۰۰ میگیریم اونم به لطف کروناوگرنه قبلش ۲۵۰۰ بود😑😑😑😑😒

رویا پرداز اینده ایران