2777
2789
عنوان

این حرف شوهرم چه معنی داد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 59 پست
من که نیستم اهلش  تو نامزدی م به شوهرم گفتم با رفیق و همسایه رفت و امد نکنیم اوتم رو قول ش مون ...

کسیو دیدی این مدل زندگی کنن

میدونی این مدل زندگی اولین بار تو نیروی هوایی المان بوده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که نیستم اهلش  تو نامزدی م به شوهرم گفتم با رفیق و همسایه رفت و امد نکنیم اوتم رو قول ش مون ...

دقیقااااا یکسال پیش ب دایی من این پیشنهاد رو داده بودن.. بنده خدا وقتی اومده بود خونه رنگ ب رخ نداشت.. ما خونه مامان بزرگم بودیم...  تا چند روز حالش بد بود.. ی دیذ خیلی بدی پیدا کرده بود.. و نسبت ب تربیا بچه هاش ب شدت سختگیرتر شد.. 

سراغ بد کسی اومدی  من تو که هیچ ۵۰۰ تات جمع شید بهتون میخندم  روزی ۷-۸ تا مثل تو رو اسکو ...

الان منظورت از دوستی های ضربدری زیر تایپیک من،چی بود؟؟منظورت به تایپیک من بود؟بنظرم بیش از اندازه بدبینی بهتره یکم دیدتو عوض کنی قرار نیست با هرکسی رفت آمد حتما قصد غرضی داشته باشی که.

لایک نکن😬  خدایی که به شدت کافیست
الان منظورت از دوستی های ضربدری زیر تایپیک من،چی بود؟؟منظورت به تایپیک من بود؟بنظرم بیش از اندازه بد ...

اگه یه درصدم احتمال داشته باشه بهتره نشه 

من انجام نمی دم دوستان انجام بدید

اصلا من نه پول اضافی دارم نه وقت اضافه که هدر در و همسایه بدم 

سالی چهار مرتبه خانواده های خودم و همسرم و دعوت میکنم همین