الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پاستا الفردو خیلی پرکالری ولی خوشمزه ، الویه ، سمبوسه ، اسنک ، انواع فست فود هم خوشمزه ان هم پرکالری ، تخم مرغ ابپز با سیب زمینی پخته ، انواع دسر مثل کیک یخچالی و .. شیرموز و میلک شیک نوتلا ، معجون همراه با آجیل و بستنی و موز و خامه فراوووون هم خیلی چاق کننده هستن استفاده ی روزانش ... صبحونه هم خامه و سرشیر و نوتلا بخور ... عزیزم بزن نت غذاهای پرکالری برات میارن یه روز زیاد درست کن برای چندروز اینده هم داری و میتونی گرم کنی بخوری
اتفاقا گاهی هم پاستا و اینجور چیزا هم درست میکنم ولی یه روز میبینم قارچ تموم کردیم یه روز خامه نیست ...
خواهش عزیزم ... یه روز که همه ی موادش و داری زیاد درست کن تا چند روز بعد هم قابل استفاده هست بعد برو سراغ غذاهای دیگه و متنوع که موادشون رو داری تا زده هم نشی