2777
2789
عنوان

غذا های آسون و خوشمزه معرفی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 53 پست
یه لحظه استارترو تصور کردم هر روز عصر پای گازه داره اش میپزه 😂😂

والا.مگه بگم مامانم کلی درست کنه هر روز گرم کنم

تویی که اینو میخونی، امیدوارم به همه آرزو هات برسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاستا الفردو خیلی پرکالری ولی خوشمزه ، الویه ، سمبوسه ، اسنک ، انواع فست فود هم خوشمزه ان هم پرکالری ، تخم مرغ ابپز با سیب زمینی پخته ، انواع دسر مثل کیک یخچالی و .. شیرموز و میلک شیک نوتلا ، معجون همراه با آجیل و بستنی و موز و خامه فراوووون هم خیلی چاق کننده هستن استفاده ی روزانش ... صبحونه هم خامه و سرشیر و نوتلا بخور ... عزیزم بزن نت غذاهای پرکالری برات میارن یه روز زیاد درست کن برای چندروز اینده هم داری و میتونی گرم کنی بخوری

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️

پاستا الفردو خیلی پرکالری ولی خوشمزه ، الویه ، سمبوسه ، اسنک ، انواع فست فود هم خوشمزه ان هم پرکالری ...

اتفاقا گاهی هم پاستا و اینجور چیزا هم درست میکنم ولی یه روز میبینم قارچ تموم کردیم یه روز خامه نیست و...

ممنونم ایده هاتون خیلی خوبن

تویی که اینو میخونی، امیدوارم به همه آرزو هات برسی
میچسبه ولی من تنها باشم هیچی واسه خودم درست نمیکنم

آره خوب تنهایی هیچی نمیچسبه 

منم وقتی تنهام ترجیح میدم بخوابم تا اینکه آشپزی کنم😩

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم   
اتفاقا گاهی هم پاستا و اینجور چیزا هم درست میکنم ولی یه روز میبینم قارچ تموم کردیم یه روز خامه نیست ...

خواهش عزیزم ... یه روز که همه ی موادش و داری زیاد درست کن تا چند روز بعد هم قابل استفاده هست بعد برو سراغ غذاهای دیگه و متنوع که موادشون رو داری تا زده هم نشی 

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️

اتفاقا کار خوبی میکنی.منم خیلی از اطرافیانم درگیرشن

منم چون دیدم میترسم

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️