2777
2789
عنوان

میخوام به خودم برسم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 9530 بازدید | 29 پست
اخ بفکر همه چی هستم بغیر از خودم  الانم خیلی داغون شدم

😣😣😭

چشم‌هایش شبیه سکوتِ شب‌اند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژه‌ای حق ندارد درباره‌اش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعه‌ای از روحم استکه بی‌صدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اول از همه برو داروخانه

یه مولتی ویتامین بخر وقرص اهن

هر روز بخور اینارو

یه میسلار واتر ویه فیس واش هم بخر

هر شب قبل خواب با اینا پوستتو بشور

بعد متناسب با مشکل پوستیت کم کم این روتین رو کامل کن

مثلا اگر پوستت خشکه ابرسان بخر اگر جوش داره ضدجوش بخر اگر جای جوش داره ضدلک بخر

حالت خیلیی بهتر میشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
دقیقا منم فقط تنها کاری ک کردم اینه شبا صبحا صورتمو با صابون میشورم 

صابون پوستتو داغون میکنه عزیزم فیس واش بخر

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بنظرمن از دعاشروع کن باخدادردل کن .توخلوتی نیمه شب .ازش درخواست کمک کن .همه چیز زندگیتوبه خدا بسپر.

اینکاروکنی استرست کم میشه .

بعدش هم ورزش کن .هروز یاپیاده روی یاورزش .تواینستاپیج ورزشی عضوشوبراا ت میاد انجام بده.

خونتوتمیزکن نظافت کن .غذاهاتو تزیین کن .حتی شده یه گلدون هم بزارتوخونت بهش برس .باهاش حرف بزن

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !
اول از همه برو داروخانه یه مولتی ویتامین بخر وقرص اهن هر روز بخور اینارو یه میسلار واتر ویه فیس و ...

مرسی عزیزم نظرتو گفتی 

مگه همین کارو بکنم 

ممنونم

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

اول از همه خوابتو تنظیم کن و سبک زندڭیتو تغییر بده برا تنوع ظرفی بشوریا پارچه ای چیزی بزار کنارت ترفند دانلود کن که وقتی کم حوصله ای چیزیدرست میکنی خوشحالت کنه بعد نوع تغذیتو درست کن و اینکه نوع فیلم دیدنو رمانها یا هرچیزی که قبلا دوسداشتی مثلا نمایش خنده داری فیلم کمدی ببین بعد لباساتو مرتب کن به خودت برس عکس بگیر از خودت و بعد بزن بیرون یکم هوا بخور تونستی توی جمع هم باشی خیلیروی اعتماد به نفس از دست رفتت و روحیت تاثیر مثبت داره آهنگایشاد و خوب بزار که برقصیباهاشون حتی اڭه بلدم نیستی فقط تحرکداشته باشی که یک جور ورزشه میتونی لابه لای این کارا هم درس بخونی غذای جدیدی دانلود کنی درست کنی بیشتر ازهمهرو روحیاتتو تغذیه و جنبو جوشو اجتماع رفتنت کار کن و صد البتهخیلی چیزا برات مهم نباشه تا میتونی از هر فرصتی استفاده کن تنوع تو زندگیت به خرج بدی 

واقعا آخه خیلی جوش میزنه میخوام چربیس از بین بره

اره زیادی پوستتو خشک میکنه چروک میشه 

ضدجوش هیدرودرم بخر خوبه

اول از همه خوابتو تنظیم کن و سبک زندڭیتو تغییر بده برا تنوع ظرفی بشوریا پارچه ای چیزی بزار کنارت ترف ...

ممنونم گلم نظر دادی

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.