2777
2789
عنوان

ماسک موی خوب

139 بازدید | 16 پست

خانوما ماسک موی خوب برای موهای خشک سراغ دارین که قیمتشم خوب باشه؟

دفعه قبلی بیول شکلاتی خریدم خیلی فرقی با نرم کننده ایرانیا نداشت

تویی که اینو میخونی، امیدوارم به همه آرزو هات برسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی اتفاقا اینو همه میگن    

من گفتن خوبه گرفتم بدتر خشک کرد قشنگ زد به موهام😒

اینجانب جومونگ دوبار توسط جاسوسان (چیزای سایت😒) فروخته شدم و تسو (نی نی یار) کاربریمو به آتش کشید ولیییی من دوباره بازگشتم💜😐🤣
من گفتن خوبه گرفتم بدتر خشک کرد قشنگ زد به موهام😒

والا منم موندم.خارجیا یا پیدا نمیشن یا خیلی گرونن ایرانیاهم که داغون میکنن بدتر

تویی که اینو میخونی، امیدوارم به همه آرزو هات برسی
چرا ؟؟؟ من تازگی گرفتم

من آواکادو شو گرفتم موهامو افتضاح می‌کنه 

حتی برق موهامو هم نمیگیره 

بدتر خشک میکنه

اینجانب جومونگ دوبار توسط جاسوسان (چیزای سایت😒) فروخته شدم و تسو (نی نی یار) کاربریمو به آتش کشید ولیییی من دوباره بازگشتم💜😐🤣
والا منم موندم.خارجیا یا پیدا نمیشن یا خیلی گرونن ایرانیاهم که داغون میکنن بدتر

آره واقعا 

شامپو و مایک موی خوب ایرانی من ندیدم اصلا⁦🖐🏻⁩😑

من آواکادو شو گرفتم موهامو افتضاح می‌کنه  حتی برق موهامو هم نمیگیره  بدتر خشک میکنه

اتفاقا منم آواکادو گرفتم تا حالا یه بار استفاده کردم ولی همون یه بار موهام خیلی نرم و خوش حالت شد حالا شاید به موهای شما نساخته

💖عشقم خانواده ام💖
اتفاقا منم آواکادو گرفتم تا حالا یه بار استفاده کردم ولی همون یه بار موهام خیلی نرم و خوش حالت شد حا ...

پس به موهای من نساخته 

ایکاش بی تاثیر بود 

قشنگ موهامو خشک تر کرد⁦🤦🏻‍♀️⁩😑