2777
2789
عنوان

عذاب وجدان

147 بازدید | 18 پست

سلام میدونم سایت مال خانم‌هاست ولی واقعا جایی بهتر این اینجا پیدا نکردم.زمانی که خیلی بچه تر از الان بودم در حد ۱۲ سال با دختر خالم حرف میزدم و اون یه حرفایی زد که اون موقع من چیزی ازشون نمیفهمیدم و منم پا به پاش میومدم..چند وقتی رابطه داشتیم و رویاپردازی های الکی میکردیم بعدش با توافق هردومون بعد یکسال رابطه رو تموم کردیم ولی بعد ۴ ۵ سال سر و کله اش باز پیدا شد و وقتی بهش گفتم علاقه ای ندارم تهدید کرد که خودشو میکشه و منم خیلی ترسیدم و بازم باش کنار اومدم.و دروغ نگم منم از این رابطه سواستفاده کردم ولی ارتباط جنسی نداشتیم و بعدش گفتم که دختر خوبیه حالا چه اشکالی داره تا اینکه...

خب میفرمودید

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا اینکه پدرم فهمید و خیلی مخالف بود و منم همون جا‌ تمومش کردم ولی رفته بود به مامانش گفته و چند بار اونم با هم‌حرف زد و اصل مطلب رو بهش گفتم و گفتم منم دیگه علاقه ای ندارم و ما هم سن و سالی نداریم میتونم بازم زندگی جدیدی شروع کنیم و من و اون هر دو خیلی بچه ایم و حسمون عوض میشه..اما‌میترسم واقعا عذاب وجدانش نابودم کرده نمیدونم چیکار کنم چقد مقصرم؟ میدونم که گناهش نابودم میکنه

از سرش میفته

نگران نباش

شما کلا طرفش نرو. جلو چشش افتابی نشو

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛
نمیشه کلا افتابی نشم بالاخره فامیلیم 

چرا نشه

ی مدت نرو تو جمعی ک میدونی هست

اگرم رفتی  سمتش نگاه نکن

هیچ جوره بهش توجه نکن

بااین تفاسیر باید ۱۷ ۱۸ سالتون باشه

چرا نشه ی مدت نرو تو جمعی ک میدونی هست اگرم رفتی  سمتش نگاه نکن هیچ جوره بهش توجه نکن بااین ...

اره من ۱۸ سالمه اونم ۱۷..خیلی میترسم واقعا از این میترسم که نتونه خودشو جمع و جور کنه دیگه منم نمیتونم زندگی کنم

اره من ۱۸ سالمه اونم ۱۷..خیلی میترسم واقعا از این میترسم که نتونه خودشو جمع و جور کنه دیگه منم نمیتو ...

تو این سن وابستگی زیاده

زمان بگذره از سرش میفته

شما خطتو عوض کن، راه ارتباطی نزار

اینکه بخاطر تهدیدبه خودکشی باهاش موندی دروغه بگو خودم میلم کشید

گفتم که من اولشم محکم بش گفتم نه بعدش یه حرفایی زد که خیلی ترسیدم..ولی بعدش منم گفتم حالا با هم باشیم اینقدرام بد نی دیگه نتونستم محکم رو اون نه بمونم..همشو گفتم حتی اینکه منم سواستفاده کردم خوب بخون داستانو