2777
2789

من تجربی بودم دارم امسال میخونم واسه کنکور انسانی ،

چرا تستای علوم فنون انقد زمان بره؟بلدمشونا ولی خب هرکدوم خیلی زمان میبره نمیرسم سر تایم اصلیش تموم کنم 

شما میونبری چیزی سراغ ندارید؟منابعتون چیه کلا؟من فقد ی کتاب خیلی سبز 

|سلام به زمینی که برای صلح آفریده شد و هیچ روزی رویِ صلح ندید| تا گرفتم خلوتی تاریک، روشن تر شدم🤍
بعضیا تقطیعو سمایی حل میکردن کارشون زودتر پیش میرفت بعضیا هم مثل من از سوالای وقت گیر گذشتن

سمایی چجورشه دیگ 

از سوالا وقتگیر گذشتی رتبت بد نشد؟چی میخونی

|سلام به زمینی که برای صلح آفریده شد و هیچ روزی رویِ صلح ندید| تا گرفتم خلوتی تاریک، روشن تر شدم🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا تقطیعو سمایی حل میکردن کارشون زودتر پیش میرفت بعضیا هم مثل من از سوالای وقت گیر گذشتن

میشه بگی چجوری فنونت رو خوندی و ریاضی کدوم مبحثارو برای کنکور خوندی

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)
سمایی چجورشه دیگ  از سوالا وقتگیر گذشتی رتبت بد نشد؟چی میخونی

یعنی از طریق گوش دادنو شنوایی وزن شعر دست طرف بیاد ک برای من خیلی سخت بود نتونستم اینطوری بفهمم 

رتبم 2000 شد فرهنگیان درس میخونم

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️
میشه بگی چجوری فنونت رو خوندی و ریاضی کدوم مبحثارو برای کنکور خوندی

تاریخ ادبیات با ارایه ها رو خوندم اگ قرابتم بتونی بزنی خیلی خوب میشه 

ریاضی تقریبا اکثر بخشارو خوندم ولی بنظرم امار و احتمال شمارش و... خیلی راحتتر نسبت ب بقیه

یعنی از طریق گوش دادنو شنوایی وزن شعر دست طرف بیاد ک برای من خیلی سخت بود نتونستم اینطوری بفهمم  ...

چند زدی فنون رو؟چند وقت درس خوندی تا قبول شدی؟موفق باشی عزیزم دبیری چی میخونی

تاریخ ادبیات با ارایه ها رو خوندم اگ قرابتم بتونی بزنی خیلی خوب میشه  ریاضی تقریبا اکثر بخشارو ...

منم ریاضی همه رو دارم میخونم،از کدوم بخشا زیاد سوال میاد واسه ریاضی

منم ریاضی همه رو دارم میخونم،از کدوم بخشا زیاد سوال میاد واسه ریاضی

بیشتر از دوازدهم میاد مثل امار و احتمالش دنباله های حسابی و هندسی جایگشت ازاینا 90 درصد مواقع سوال میاد

تاریخ ادبیات با ارایه ها رو خوندم اگ قرابتم بتونی بزنی خیلی خوب میشه  ریاضی تقریبا اکثر بخشارو ...

کدوم فصلا بیشتر سوال میاد

انشالله همکارشیم باهم😍

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)