2777
2789

مراسم تعزیه گرفتن از سرکوچه تاته کوچه ماشین پارک کردن کوچه شلوغ ،از اونور واسمون کارت عروسی اوردن خدایا چرا بعضیا اینقدر نفهمن ،ازدیشب که فهمیدم مهردادمیناوند فوت شد😭😭 دیگه داره حالم بهم میخوره از کرونا و همه کسایی که به کرونا پا میدن

انشالله فروردین ۱۴۰۰من حامله ام،توایکه امضاموخوندی یه صلوات مهمونم کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا انقد میناوند رو دوست داشتی

حالا علی دایی بود یه چیزی

😂😂😂😂😂

وقتی خدا از پشت‌، دست هایش را روی چشمانم گذاشت، از لای انگشتانش آنقدر محو تماشای دنیا شدم ک فراموش کردم منتظر است تا نامش را صدا کنم...💙
واقعا انقد میناوند رو دوست داشتی حالا علی دایی بود یه چیزی 😂😂😂😂😂

فرقی نمیکنه الان توکوچمون تعزیه یه پدروپسره که جفتشون توبیمارستان بخاطر کرونا فوت شدن حرف من رعایت نکردن مردم الان بیا ببین کوچمونو چندنفر فقط ماسک زدن

انشالله فروردین ۱۴۰۰من حامله ام،توایکه امضاموخوندی یه صلوات مهمونم کن

تعزیه؟😟مگه محرمه

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙

تعزیه چرا؟

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."