2777
2789

به بار کرونا گرفتیم شوهرم ریه های درگیر شد شغلش خیلی خطرناکه شبایی بود که داشت خفه میشد 200 نفرن تو تالار خیلی خیلی بزرگ همه با ماسک ولی من واقعا میترسم با خاله هاش شوهرم هم رفت وآمد زیاد داریم نه میشه نریم ولی دلمم میخواد نرم چون راستش خرجش هم ندارم کاش تالار ها بسته بشه

وزن اولیه 78 وزن فعلی 64وزن هدف 62

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نریاااااااااااا

کرونا_در_کمین#  

لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌                               

با این وضعیتی مردم دوباره هیچی رعایت نمیکنن و همه محدودیت ها برداشته شده، مطمئنا اسفند دوباره وضعیت همه شهرها قرمز و نارنجی میشه   

تالارها بسته میشن 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

عید هم عروسی دخترخاله و عقد پسردایی و عقد پسر خاله ی منه

از الان‌دارم‌دعا میکنم کرونا بره وگرنه من‌نمیتونم برم‌عروسی و خب بد میشه دیگه

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  

بااون وضع ریه همسرت صلاحه بری؟

من۴ماه پیش کرونا گرفتم ریم داغون شد الان دوباره عود کرده تنگی نفسم بااکسیژن شبا نفس میکشم 

منی که هیییچ جا نرفتم خود ب خود دکتر گفت عود کرده التهاب ریت ..ویروس مجدد وارد ریه ای بشه ک بازسازی نشده ادمو زنده نمیذاره

چرا باغ نگرفتن حداقل ی محیط باز بود .بنظرم تالار چون ی محیط بسته اس خطرناکه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
فکر نکنم بسته شن واکسنم که میخوان بزنن

از کی واکسن میزنن

اختیاری یا اجباری؟؟

ب کیا میزنن‌اول

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  
نمیدونم والا مگه نگفتن میزنن تا ۲۲بهمن

منم از اخبار شنیدم‌گفت از این ماه قرار شروع بشه ولی خبری نیست

نرو عزیزم،با این شرایط عروسی گرفتن آخه یعنی چی؟عموی شوهرم فوت شده هیچکسو نذاشتن بیاد روستا هم زندگی میکنن..اینا چطور دل و جرات دارن،والا مردم برای نیاز ضروریشون دل ندارن بیرون 

ماااوایل کرونا داییم برای پسرش توباغ گرفت.اولا زیاد نبودن دوما میزاا بافاصله بودن

ولی یه بارم رفتیم جایی چندروزی کارداشتیم اوناگرفتن ماهم گرفتیم

الان باز میخواستیم بریم خونه فامیلمون گفتن یکیشون چندروزه سرماخورده.اما ما چشممون ترسیده کنسل کردیم وگفتیم نمیایم.

اونا بگن سرماخوردگی ولی ازکجا معلوم کرونا نباشه.خصوصاکه اون شخص ازاول کرونا تاالان چیزی به عنوان ماسک نمیشناسه ونزده

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم