2777
2789

سلام وقتتون بخیر 

من روز ۳۱ پریودیمم 

دو روز پیش بی بی زدم منفی بودم 

ولی پریود نمیشم کمر درد و شکم درد دارم زیر نافم و تخمدانام بعضی اوقات درد داره 

وقتی استراحت میکنم دردش کم میشه 

فعالیتم میکنم یهو حس میکنم پری اومده میرم...هیچی نیست ترشحات غلیظ سفید و بی بو هستش 

درد سینه دارم ولی خود سینمه نوکش نیست گاهی حتی با نفس کشیدنم درد میگیرن 

و یه حالت تهوع خیلی خفیفم دارم گاهی وقتا 

امروز صب بی بی زدم دستم خورد یه قطره چکید رو قسمت تی و سی هیچی با اون قطره ظاهر نشد ادرارو رو ریختم رو نقطه مشخص شده بعد چن ثانیه نقطه سی اومد یکم که گذشت مابین تی تا سی صورتی کمرنگ شده الان نمیدونم چی به چیه کسی تجربه داره

دلم بهم میگه باردار نیستم🙃

هفت ماه پیش سقط سه ماهه داشتم 

تازه یه ماهه تو اقدامم 

تو مغناطیس دنیامی  ❤دلمدور تو میگرده...................... 🤩mohamadam 🤩 خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش اینبار صحیح و سالم بیاد بغلم به خودت توکل کردم ❤

بعد سقط آدم زود باردار میشه منم سقط داشتم اردیبهشت

اما بی بی باید یکی دیگه بزنی 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد سقط آدم زود باردار میشه منم سقط داشتم اردیبهشت اما بی بی باید یکی دیگه بزنی 

خدا از دهنتون بشنوه اخه من خیلی دردسر کشیدم طبیعی و کورتاژ و بقایا داشتم میگن کورتاژ ادم دیر باردار میشه ترسیدم 

نمیخوام خودمم دل خوش کنم از طرفی بتونم میرم میخرم امتحان میکنم فردا باز

تو مغناطیس دنیامی  ❤دلمدور تو میگرده...................... 🤩mohamadam 🤩 خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش اینبار صحیح و سالم بیاد بغلم به خودت توکل کردم ❤
بعد سقط آدم زود باردار میشه منم سقط داشتم اردیبهشت اما بی بی باید یکی دیگه بزنی 

خدا تو دلیتونم حفظ کنه به سلامتی بیاد بغلتون ان شاالله

یه بی بی چک دیگه امتحان کن

چشم ببینم میتونم برم بخرم یکم شرایطش برام جور نیست نمیخوامم به شوهرم بگم گناه داره الکی دلخوش بشه صبی میگفت خواب دیدم حامله ایی 😓

خدا از دهنتون بشنوه اخه من خیلی دردسر کشیدم طبیعی و کورتاژ و بقایا داشتم میگن کورتاژ ادم دیر باردار ...

عزیزم منم کورتاژ شدم سه ماه بعد شکر خدا باردار شدم

رفیقم طبیعی سقط کرد الان هر کار میکنه باردار نیمشه 

اصلا ربطی نداره

علت سقطت چی بود؟چه ماهی سقط کردی

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
خدا تو دلیتونم حفظ کنه به سلامتی بیاد بغلتون ان شاالله

مرسی عزیزم انشالا یه فندق خوشگلم تو دل شما باشه

عزیزم منم کورتاژ شدم سه ماه بعد شکر خدا باردار شدم رفیقم طبیعی سقط کرد الان هر کار میکنه باردار نیم ...

ان شاالله همینطور باشه 

سونوغربالگری گفتن قلبش وایساده دلیلشم گفتن طبیعیه ولی هفته قبلش بیمارستان بستری بودم سونو واژینال کردن دوروز دقیقا بعد ترخیص قلبش وایساده بود 

ان شاالله همینطور باشه  سونوغربالگری گفتن قلبش وایساده دلیلشم گفتن طبیعیه ولی هفته قبلش بیمارس ...

سونو واژینال و آزمایش خون بارداری اصلا خوب نیست

مرسی عزیزم انشالا یه فندق خوشگلم تو دل شما باشه

ان شاالله عزیزم 🤩

سونو واژینال و آزمایش خون بارداری اصلا خوب نیست

کلی سوراخ سوراخم کردن بخدا گفتن بچت مرده بردن سونو واژینال تازه نباید میزاشت صدا قلبش پخش بشه خودش گفت ضرر داره ولی پخش کرد صدا قلبشو شنیدم😔 یادش میفتم دلم خیلی میگیره 

کلی سوراخ سوراخم کردن بخدا گفتن بچت مرده بردن سونو واژینال تازه نباید میزاشت صدا قلبش پخش بشه خودش گ ...

اینبار دیگه خیلی مواظب باش 

همون بی بی چک کافیه 

سونو واژینالم نرو 

من بارداری قبلی سونوگرافی میرفتم تا چند دقیقه صدا قلبو پخش میکرد اما یه سونو خوب پیدا کزدم یک ثانیه پخش میکنه اندازه میکیره تعداد ضربانو‌

بعدم قطعش میکنه

اینبار دیگه خیلی مواظب باش  همون بی بی چک کافیه  سونو واژینالم نرو  من بارداری قبل ...

ممنونم ان شاالله نی نی باشه دیگه انقد زود زود نمیرم سونو و ... ❤❤