2777
2789
عنوان

کیه بچه هاشون از آرایشگاه میترسن

291 بازدید | 8 پست

پسرم دوساله ونیمه هست موهاش فره الان بلند شده ولی خیلی می‌ترسه وگریه میکنه از آرایشگاه آرایشگاه کودک با کلی اسباب بازی هم بردمش هیچی فایده نداره اینقدر جیغ میزنه وتکون میخوره که اجازه نمیده موهاش را قشنگ کوتاه کنن راهی چاره ای اگه میدونین بهم بگین کی خوب میشه 

وزن اولیه 78 وزن فعلی 64وزن هدف 62

خود ارایشگره باید باید باهاش حرف بزنه با بازی و شعر و...... 

پسر منم اینجوری بود...... کم کم درست شد

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برادرم اینجوری بود اما چون مامانم خودش ارایشگر بود میذاشتش رو صندلی کلی باهاش صحبت میکرد اونم با اشک و اه جواب میداد تا کم کم ترسش میریخت 😂😂بنظرم خیلی عادی برخورد کن باهاش صحبت کن بگو خوشگل میشه پسرم و از این حرفا اونجاهم سرشو گرم کن با یه چیزی 

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒

من یکبار بردمش همین اتفاق افتاد دیگه نبردمش موهاشو بلند کردم میبندم براش گاهی خودم تو حمام یکم‌مرتب میکنم. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
من یکبار بردمش همین اتفاق افتاد دیگه نبردمش موهاشو بلند کردم میبندم براش گاهی خودم تو حمام یکم‌مرتب ...

آخه میترسم هرچقدر نبرمش هیمن ترس باهاش بمونه 

وزن اولیه 78 وزن فعلی 64وزن هدف 62
آخه میترسم هرچقدر نبرمش هیمن ترس باهاش بمونه 

نه بابا بزرگ میشن خوب میشن من به احساسش احترام گذاشتم دوست ندارم خاطره بد تو ذهنش بمونه هر وقت خودش خواست میبرمش

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

سلام عزیزم پسر من تا سه سالگی همینطوری بود دیگه خودم تو حموم براش اصلاح میکردم یه بار سه نفره بردنش آرایشگاه نتونستن نگهش دارن

دیگه یکم بزرگ شد فهمید باباشو گفتم باخودت ببر خودت اصلاح کن این نگاه کنه

بعد با آرایشگره دوست شده بود الان دیگه عادی شده براش