2777
2789

پسرم یک سالشه دیروز تب کرد بردم دکتر گفت سرما خورده با استامینوفن تبشو کنترل کن ی سرم داد ک دیشب براش وصل کردیم اما امروز همچنان تب دارع نمیدونم چرا ن آنتی بیوتیک داد ن ی شربت سرماخوردگی اینجوری من تا کی بشینم ببینم بچه تب میکنه بنظرتون خودم سفکسیم بگیرم بهش بدم یا آزیترو چون ۸ ماهش یود اینجوری شده بود دکتر بع ش آزیترو داد خوب شد البته ی دکتر دیگه بود

اره بده .. زود خوب میشه دکترا حالیشون نیست من 6 ماهه تموم وقتی بچم دنیا اومده بود 10 بار سرما خورد همش همون روز اول مامانم میگفت چرک خشک بده دکترا میگفتن نده به حرف دکتترا بود میزاشتن یه هفته بگذره خوب خوب که زجز کشید و عمیق شداونقت ازیترو میدادن... همون اول بده خوب شه نزار زجر بکشه

دخترم تمام زندگی من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب برا بچه ای که تب ویروسی داره آنتی بیوتیک نمیدن که تو مدت سه روز از بدنش میره بیرون بهش آب سیب بده ...

دکترم گفت تبش ویروسیه 

گفت امروزم ببر سرم وصل کنن اما خیای سخته بچه رو سوراخ سوراخ میکنن جیگرم کباب میشه نمیدونم چیکار کنم  ببرم یا خودم هی معایعات بدم اما هیچی نمیخوره فقط آب میخوره 

عزیزم تب همیشه هم بد نیست

تب یعنی مقاومت بدن در برابر عفونت و میکروب.انتی بیوتیک‌نداده تا از بدنش خارج شه.هر نیم ساعت یا یه ساعت تبشو چک کن ببین رو چنده.براش پدی لاکت بخر  با ماست بده بخوره عالیه.برا تبش خوبه.

و اینکه دم‌ب دقیقه بهش نوشیدنی بده 

مثلا ای پرتقال بده چند تا دونه نمکم توش بریز تا اب بدنش کم‌نشه.یا اب ولرم پاشویه کن.اب سرد نزنی ها.

تبشم اگه خیلی بالا نیست و معمولیه همون استامینوفنم نده.اگه ۳۸به بالاست بده

عزیزم 3 روز صبر کن شاید تب ویروسی باشه که باید دورش بگذره . اگر ادامه داشت دوباره ببرش دکتر.

اره دکترم گفت ویروسیه سی ارپی نوشت براش گفت تب ویروسی گرفته خب واسه تب ویروسی چی بدم همش تب میکنه تا استامینوفن نمیدم بدتر  میشه 

عزیزم تب همیشه هم بد نیست تب یعنی مقاومت بدن در برابر عفونت و میکروب.انتی بیوتیک‌نداده تا از بدنش خ ...

بزرگترین مشکل اینه ک اصلا هیچی ب جز آب نمیخوره خیلی سخت شیرشم میخوره  دکتر سرم نوشته امروزم بنظرتون ببرم وصل کنم 

اره دکترم گفت ویروسیه سی ارپی نوشت براش گفت تب ویروسی گرفته خب واسه تب ویروسی چی بدم همش تب میکنه تا ...

فقط باید با پاشویه و استامینوفن تب رو کنترل کنی . تا دوره اش بگذره گلم . 

بزرگترین مشکل اینه ک اصلا هیچی ب جز آب نمیخوره خیلی سخت شیرشم میخوره  دکتر سرم نوشته امروزم بنظ ...

نه او ار اس مخصوص بچه ها هست بده بهش. یا شیری که میخوره خلاصه مایعات بده ولی به نظر من چرک خشک کن هم بده... تب اگه واکسن نزده و دندون در نمیاره نشونه عفونته.. 

دخترم تمام زندگی من

من دوباره پسرم و بردم دکتر گفت عفونت های ویروسی نیاز ب انتی بیوتیک ندارن تبشو با استامینوفن کنترل کردم خداروشکر دیگه تب نکرد و داره حالش خوب میشه کم کم اما غذا نخوردن ادامه داره آزمایش خون هم ک دادم سی آر پی ۳۱ بود ک دکتر گفت تو این محدوده برای سرماخوردگی های ویروسی هست و باید حتما زمان بگذره خلاصه اگه کسی این تاپیک و خوند امیدوارم ب دردش بخوره نگران نباشید و سعی کنید همش آب ب بچه بدید تا بدنش کم آب نشه بی قراری خیلی زیاد و بی حالی علائم خطره حتما ب پزشک مراجعه کنید