سلام بین تو دستور کیک پلوپزت چند پیمانه آرد نوشته. بیشتر بریزی خمیر میشه. من فلر ۴ نفره دارم ۱.۵ پیمانه آرد باید بریزم و بیشتر از این رو خراب میکنه. پختش هم کاری نداره فقط کف قالب رو یکم روغن میزنی و مایه کیک رو روش میریزی و روشن میکنی. همین. این که من دارم پیش گرمایش و اینا هم نمیخواد.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من پختم عالی میشه. تا لحظه اتمام پخت درشو باز نکن. تموم که شد خلال دندون بزن دیدی چسبید دوباره تایمشو فعال کن مجدد بپزه. یکی از نشونه های پختش این هست که بوی کیک تو خونه میپیچه. اطراف کیکتو با خلال دندون از قالب جدا کن تا خط نیفته.