2777
2789
عنوان

گلای توخونه....کیا کیک تو پلوپز پختن؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 30 پست
من ی بار امتحان کردم قسمت روی کیک هرکاری کردن نپخت و یکم خمیر و خیس‌موند گریل و طلایی نمیشه روش اص ...

اها منم ازهمین میترسم

پس بیخیال شم و مث همیشه توفر درست کنم

سلام بین تو دستور کیک پلوپزت چند پیمانه آرد نوشته. بیشتر بریزی خمیر میشه. من فلر ۴ نفره دارم ۱.۵ پیمانه آرد باید بریزم و بیشتر از این رو خراب میکنه. پختش هم کاری نداره فقط کف قالب رو یکم روغن میزنی و مایه کیک رو روش میریزی و روشن میکنی. همین. این که من دارم پیش گرمایش و اینا هم نمیخواد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه منم برنامه کیک داره.. ولی تاحالا نپختم توپلوپز..  همش میگم وسطش خمیرنشه

من میزارم ۵دقیقه گرم بشه بعد موادش رو میریزم داخلش

ولی فر داری تو فر درست کن

من فعلا چون نتوستم از فرگازم استفاده کنم تو پلوپز درست میکنم

💜

من پختم عالی میشه. تا لحظه اتمام پخت درشو باز نکن. تموم که شد خلال دندون بزن دیدی چسبید دوباره تایمشو فعال کن مجدد بپزه. یکی از نشونه های پختش این هست که بوی کیک تو خونه میپیچه. اطراف کیکتو با خلال دندون از قالب جدا کن تا خط نیفته.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ