2777
2789

کسی روتومشهد میشناسید که کاشت ناخن رو حرفه ای ب هنرجوش یادبده... یعنی یه جورایی وجدان کاری داشته باشه..... ازتون خواهش میکنم اگه میدونید مضایقه نکنید❤️❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیجای اینستاام هستن که رایگان اموزش میدن برو نگاه کن

عزیزوم از صفرمیخوام شروع کنم.... خیلی علاقه دارم ب این حرفه ولی خب از خدا که پنهون نیست ازشما چه پنهون میخوام کمک خرج زندگیمون بشه.... آخه بایه تصادف ناخواسته همه چیمون روازدست دادیم دوتا بچه کوچییک دارم و میخوام بلندشم دوباره و کنارهمسرم باشم❤️😔

عزیزوم از صفرمیخوام شروع کنم.... خیلی علاقه دارم ب این حرفه ولی خب از خدا که پنهون نیست ازشما چه پنه ...

ای جانم افرین بهت عالیه😍

من دوستم چن ماه پیش تازه شروع کرد ولی راستش اراده نداشت ادامه بده بخاطر همین اراده و ادامه دادن مهمه

وسایلش گرونه ولی به جرئت میگم چند برابرشو بعدا درمیاری به روز بودنم مهمه مدلای جدیدو یاد بگیری واسه وسایلم برو تو شهرتون بگرد ببین کدوم مغازه باهات قسطی کار میکنه برو ازش بخر احتیاجی به مربی خیلی خیلی حرفه ای نیست برو پیش یکی که کلاس اموزشی داره دوره ببین بعد پیشش بشین سوهان کشی رو ببین زرنگ بودن مهمه که بتونی مشتری جمع کنی تو دیوارمختص شهرتون اگهی بده دنبال مدل بگرد که تمرین کنی 

بهت قول میگم اگه ارادشو داشته باشی میتونی ماهی ۱۵ میلیون دراری من ادم میشناسم از تو پاکینگ خونشون رسیده به یه سالن لاکچری فقط تلاش کن  

‏برای او که رود‌ها را فراموش کرده است از دریاها سخن گفتن چه سود؟

اینم پیجایی که من دارمشون و اموزش رایگان میدن😍

کامنت بزار بگو کدوم شهری و دنبال مربی هستی میان دایرکتت میترکه😁

‏برای او که رود‌ها را فراموش کرده است از دریاها سخن گفتن چه سود؟