2777
2789
عنوان

کسایی ک مستقل شدن بیانننننننن

77 بازدید | 9 پست

سلام دخترااااا

من دختریم ک روحیه مستقلی دارم الان دانشجو لیسانسم و نمیتونم درکنار خانوادم زندگی کنم تاالان خیلی ضربه ازشون خوردمو چیزی نگفتم وضعیت مالی خوبی دارن همه میگن مگ چی کم داری اما نمیدونن چه بلاها ک سرم نیومده الانم قصد دارم ک تا چند ماه دیگ ازین خونه و ازین شهر برم ک دستشون بهم نرسه میدونمم چقدر باید سختی بکشم ولی هنوز یکم گیجم تصمیم دارم برم رشت زندگی کنم اونایی ک مستقل شدن از تجربشون بگن یا اگر کسی رشته و میتونه همخونه قبول کنه بهم بگه و دوستان رشتی از وضع کارو حقوق اونجا بهم بگین اصلا کلا بهم اطلاعات بدین باهام حرف بزنین تصمیمم قطعی بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای کار که رشت شهر مناسبی نیست.اوضاع کار تو شهرای بزرگ بهتره.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم      محتاج برادران و خویشان نشوم     بی منت خلق خود مرا روزی ده     تا از در تو بر در ایشان نشوم