2777
2789
عنوان

منظورش چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 21 پست
من میگم شاید با همه صمیمیه ولی فک نکنم😂

ن داره چراغ سبز نشون میده💍💌💐

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امیدوار نباش.ولی گوشی دستت باشه😌

وای😂😂

من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن
توی بیمارستانا فک کنم عادی هم میتونه باشه وبی منطور

آخه ببین این یه دوستی داره که من میشناسمش و خیلی شخص محترمیه خیلی هم باهم صمیمین 

واسه همین فکر نمیکنم اینجوری باشه

من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن
یاابلفضل ولی پسر خوبیه 

با یه چشمی نگاش میکنی که انگار دوستش داری.پس فقط خوبیاشو میبینی.

بی طرفانه نگاش کن و از دور.ببین بازم پسر خوبیه یانه؟؟

و اینکه خودتو باهاش تو یه تابلو تصور کن.چی میبینی؟چنین تابلویی زیباست یا زشت؟؟؟ اگه زیباست که هیچ،صبر کن.اگه زشته ،دیگه بهش فکرم نکن.ونزار وارد حریم افکارت بشه

با یه چشمی نگاش میکنی که انگار دوستش داری.پس فقط خوبیاشو میبینی. بی طرفانه نگاش کن و از دور.ببین با ...

ممنون عزیزم

راستش ازش بدم نمیاد به دلم میشینه 

حس میکنم منظور داره ولی حدود یکماهو نیمه حرف خاصی نزده 

نمیدونم والا