2777
2789
زده در حال بررسی

اهان پس حتما هنوز پیامک نفرستادن میگم به نظرت یک ساله ارزش خریدن داره اخه تا اون موقع معلوم نیست چی میشه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان پس حتما هنوز پیامک نفرستادن میگم به نظرت یک ساله ارزش خریدن داره اخه تا اون موقع معلوم نیست چی ...

نمیدونم ولی همسرم میگه خوبه

بخدا اعصابم بهم ریخته یدونه ماشین درنمیاد اخه بار 11امه

هردفعه ام واقعا عصبیو مریض میشم هی همسرم میگه بیخیال ثبت نام نکن ولی من یواشکی ثبت نام میکنم😧

اونجـایے ڪہ دیدے حرفت ارزش نداره؛ حـرفت رو عـوض نڪـن،جاتـو عوض ڪـن😏   
نمیدونم ولی همسرم میگه خوبه بخدا اعصابم بهم ریخته یدونه ماشین درنمیاد اخه بار 11امه هردفعه ام واقع ...

جالب اینجاست اونی که نمی خواد راحت براش درمیاد بعد امتیازش رو سی تومن می فروشه 🤐

جالب اینجاست اونی که نمی خواد راحت براش درمیاد بعد امتیازش رو سی تومن می فروشه 🤐

نمیدونم واقعا من سپردم دست خدا حتما حکمتی مصلحتی توش

چی بگم😥

یک ساله به نظرت ارزش داره 

به نظر من نه والا واسه همینم به نامزدم گفتم نگیره  ولی خب مامانم میخواست به نفع منم هست چون من میگیرمش😂 اخه میدونی خونه داده بودیم رهن با پولش نمیدونستیم چیکار کنیم 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

از سال ۹۶ دنبال ماشین بودیم ماشینمون رو فروختیم بعد یهو گرون شد هرچی به همسرم گفتم بخر نخرید گفت میاد پایین الانم که باید همون پول رو بدیم تازه شاید تو قرعه کشی برنده بشیم 

از سال ۹۶ دنبال ماشین بودیم ماشینمون رو فروختیم بعد یهو گرون شد هرچی به همسرم گفتم بخر نخرید گفت میا ...

ایشالا که برنده بشید عزیزم

به نظر من نه والا واسه همینم به نامزدم گفتم نگیره  ولی خب مامانم میخواست به نفع منم هست چون من ...

خخخ اره اینجوری خوبه ما هم یه ماشین داریم ولی خودم ندارم ماشینم مفت دادم رفت سال ۹۶😬