2777
2789
عنوان

پودر چاقی رویال یا پودر جسینگ؟

664 بازدید | 38 پست

کدومو استفاده کردین و نتیجه گرفتین میخام ماه بعد ک عقد خاهرمه چاق شم همه اطرافیانمون چاقن

قدم 165 وزنم 55

با اینکه داستان منو بد نوشتی ولی تو خدای خوب منی🖤🙂

در اشتباه محض ب سر میبری 

الان همه دنبال باربی ‌‌شدن هستن خواهر

همیشه اهداف زندگی تو دنبال کن 😉                             تو میتونی ب همه آرزوهات برسی 🙂.                          اول ب خودت احترام بزار تا محترم شمرده شی😁.           خودتو بیشتر از هرکس دوست داشته باشه چون             تو تواین جهان تک وخاصی😊.                                  ما یک بار تو این جهان زندگی میکنم 😃 این جهان ارزش ناراحتی و قصه☹️ خوردن نداره☺️  تا میتونی ب دیگران محبت کن وسعت دلت خیلی زیاده بزار بخشش تمام وجودتو فرا بگیره تا آرامش واقعی رو حس کنی 😍درک کردن رفتار آدما ها رو سرلوحه خودت قرار بده 🙃  از هیچ کس توقع نداشته باش تا وجدانت همیشه راحت باشه🤠                 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نوشتن منم بلایکــ مرصی

بیاید ادماعه قشنگیـ باشیمـ :)                                   خدامو دوص دارم :)                                                  دور و نزدیک از دین:)                                               ی رفیقـ عع که گیر کردم و دصتمـ و گرفته:)                   دیه ی آدم چقدع:)                                                    صی ۱۰۰میلیون؟:)‌                                                    آخه کدوم رفیقمـ صی۱۰۰میلیـــون بهم قرض دادع :)    کهـ قد خدام بخوامش؟:)                                          کدومشون فحش دادمش...بد کردم بش...یادم رفته کهـ هصد و باز هوامو داشتع؟:)                                   نمیدونم کیهـ یا چه شکلیهـ ولی میدونم اونی که ی ذرع از عشقش رو در ما دمید و اینجوری عاشق شدیم خیلی قشنگـ ترع از این حــرفا:)                                         خلاصه کوچیکتیمـ اوص کریمـ :)
من جنسینگ دارم بایداصلشوپیداکنی خیلی کمه مشابه هم دیگن اصلش روی سراش نوشته کرجنسینگ

شما خوردین؟ نتیجه داشت؟

هم پودر رویال نیخوردم هم مکس فت  خیلییی چاق شدم اما نخوری بهتره چاقی خوب نی شکمتم اول درمیاد ب ...

بدون قرص بخورم چی