2777
2789
عنوان

خواهش میکنم کمک کنید

165 بازدید | 7 پست

سلام  من یه دختر تقریبا ۱۰ ماهه دارم پسرم چندروزیه سرخک گرفته بردمش دکتر  نفهم گفت حساسیته بخاطر همین منم زیاد حساس نشدم ب رابطه بین خواهر و برادر.. امروز خودم بعد از کلی تحقیق و سرچ فهمیدم سرخکه چون همش داره زیاد میشه البته پسرم اصلا تب نکرد هیچ عوارضی نداشت میدونم ک پسرم دخترمو روزی چند بار بوس میکنه خیلی نگرانم بنظرتون خطرناکه دخترم بگیره؟ کسی میدونه سرخکه یا چیز دیگه؟خواهش میکنم جواب بدید از نگرانی دربیام😢😢😢

اعتقادات هرکسی مثل مسواکه خواهشا تو حلق بقیه نکنین!!!مچکر  سنگین باش سبک ها رو باد میبره    .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام لطفا متن منو با دقت بخونید و نگران نباشید : 

ببینید در مورد بیماری سرخک این بیماری اون نوع خطرناکش که جز برنامه واکسن هست و بچه در برابرش ایمنه . ولی نکته اینه که خانواده سرخک گروه گسترده ای از بیماریها هستن مثلا مادربزرگای قدیم یه بیماری میشناختن به نام مخملک که کهیر ریز میزنه الان ما یه بیماری داریم برای بچه زیر یه سال به نام رزوئلا که تب خیلی شدید اولشه بعد تب قطع میشه بچه کهیر میریزه اینا همه توی یه خانواده هستن . خوب حالا خطر کجاست ؟ خطر این بیماری ها تا وقتی هست که بچه تب داره اگر تب نداره اکثرا دکتر میذاره دوره اش بگذره خودش تموم بشه . چکار میشه کرد ؟ مثلا شستشوی بدن با عرق شاطره یا دود اسفند و خاکشیر مخصوصا اگر خارش داره و مصرف خوراکی های طبع خنک توسط بیمار . بیشتر از این درمانای خونگی نیاز نداره چون خودش دوره داره تموم بشه خوب میشه . حالا در مورد واگیر : ببینید وقتی کسی توی خونه مبتلا میشه این ویروس توی اون فضا هست یا بالاخره مدتی بوده ، پس کاری به بوسیدن و نبوسیدن و تماس مستقیم نداره . بستگی به مقاومت بدن افراد داره . مثلا دختر من سه بار در معرض ابله مرغون بوده ولی نگرفته در حالی که مثلا خواهرش گرفته بود و توی یک خونه بودن . پس لطفا چه این بیماری چه هر چیز دیگه درسته که شما پریشانید و خسته ولی استرس بیجا باعث میشه اون حال شما به بچه هم منتقل بشه درحالی که اگر شما ارامش داشته باشید دونم در ارامش بیماریشو طی میکنه و بهبود پیدا میکنه  

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
سلام لطفا متن منو با دقت بخونید و نگران نباشید :  ببینید در مورد بیماری سرخک این بیماری اون نو ...

الهی هرچی از خدا میخوای بهت بده دلم یکم آروم شد .. پسرم اصلا تب نکرده یهو دون دون قرمز زد طی چند روز زیاد شد الان پسرم دوره شو داره میگذرونه فقط نگران دخترمم ک ۱۰ ماهشه برام دعا کنید بخیر بگذره.  یه دنیا ممنونم ک کمکم کردید

اعتقادات هرکسی مثل مسواکه خواهشا تو حلق بقیه نکنین!!!مچکر  سنگین باش سبک ها رو باد میبره    .
الهی هرچی از خدا میخوای بهت بده دلم یکم آروم شد .. پسرم اصلا تب نکرده یهو دون دون قرمز زد طی چند روز ...

نترسید . من دختر دومیم از شیر گرفتمش یه شب تا صبح گریه کرد . صبح بیدار شد کل تنش کهیر زده بود . با وحشت رفتم دکتر اینا رو بهم گفت که الان بهتون گفتم . مرتب بهش خنکی بدید مثلا لعاب تخم شربتی یا یه دونه ای هست عطاری به نام اسفرزه . اینا خنکن . عرق شاطره اگر تهیه کنید با اون بدنشو بشورید یا با پنبه روی دونه ها آغشته کنید . روش نکشید فقط بذارید بردارید. تموم میشه معمولا از روزی که دونه ریخته نهایت ده روز دو هفته میرن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚