2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تازه متوجه شدم

وای امان از بی اعتباریه دنیا...

بسم الله الرحمن الرحیم.    تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق
خدایش بیامرزد... ان‌شاءالله روحش شاد باشه. طفلک دقیقا دو ماه بود که ازدواج کرده بود

پس چرا میگن ازدواج دومش شایعست؟؟!

هفت راز خوشبختی از زبان کوروش کبیر:متنفر نباش، عصبانی نشو، ساده زندگی کن، کم توقع باش، همیشه لبخند بزن، ببخش و یک عشق خوب داشته باش...
اونم تو سی سی یوهست حالش وخیمه

اره خدا شفاش بده

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...      🌏 KARMA 🌏 درود به مردم شریف ایران... بچه ها نخندینا...به مامان چیزی نگو ...بارون اومدویادم داد...آبان ۹۸_ ۱۷۶ ✈

باز دکترشون میگفت میناوند حالش بهتر شده ولی بیچاره فوت کرد

هفت راز خوشبختی از زبان کوروش کبیر:متنفر نباش، عصبانی نشو، ساده زندگی کن، کم توقع باش، همیشه لبخند بزن، ببخش و یک عشق خوب داشته باش...
حالا هر کی این تاپیک رو می خونه حداقل یه صلوات یا فاتحه به روحش هدیه کنه

چند روز پیش واسه سلامتیش یاسین خوندم وقتی شنیدم حالش بهتره خوشحال شدم.  جالبه امشب سر شام به همسرم میگفتم خدا رو شکر حالش خوب شده ، بلاخره ورزشکار بوده ، بدنش قویه و... چه دنیای بی رحمیه

اونم سطح هوشیاریش اومده پایین ریه هاش کلا درگیر شده تو سی سی یو هستش

میدونم  ولی  میناوند  رو میگفتن حالش بهتره  لعنت ب کرونا 😔

لطفا برا رسیدن به حاجتم یه صلوات بگید❤️