من خواهرم 19سالشه دندونش شروع کرد به یه وری شدن رفت عکس گرفت دید داره زیر دندوناش دندون در میاره دکتر گفت باید بکشه 8 تا دندوناش کشید دندون جدید در امد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من پسرم دندونش لق لق بود گریه میکرد میگفت الان میمیرم مامان😂😂😂
آره خیلی لق میشه بد میشه پسرم بهم می گفت مامان بدم میاد برام بکن گفتم من نمی تونم دلم ریش میشه
به نظرتون این که اول خوب میوفتاده بعد الان یه کم با تاخیر میوفته مشکلی هست؟
خدا گر پرده بردارد ز روی کارآدم ها،چه شادی ها خورد بر هم،چه بازی ها شود رسوا،چه صادق ها شودکاذب،چه کاذب ها شود صادق، عجب صبری خدا دارد، که پرده بر نمی داردبا خدا باش و پادشاهی کن و بی خدا باش هر چه خواهی کن....خداجون یک لحظه مارو به حال خودمون وانگذار ای مهربان ترین مهربانان
خدا گر پرده بردارد ز روی کارآدم ها،چه شادی ها خورد بر هم،چه بازی ها شود رسوا،چه صادق ها شودکاذب،چه کاذب ها شود صادق، عجب صبری خدا دارد، که پرده بر نمی داردبا خدا باش و پادشاهی کن و بی خدا باش هر چه خواهی کن....خداجون یک لحظه مارو به حال خودمون وانگذار ای مهربان ترین مهربانان
خواهش میکنم مشکلی نداره من گفتم شاید پسرم زود دراوردع که انگار عادی بود
بله عادی هست ما مامانا سر هر چیزی زود نگران میشیم😄
الان چن ساله لقه اصلا باهاش چیزی نمیخورم تازگیا داره سیاه میشه وای خدا فکرشو بکن بیفته دیگه در هم نی ...
عزیزم باید بری عکس بندازی ببینی پشتش دندون هست یا نه من رفتم انداختم دکتر گفت اصلا دوندونت درنیومده واسه همین این نیفتاده واسه بعضیا دندون اصلی پشتش میمونه در نمیاد باید عمل بشه