2777
2789

عزیزم پسر من یمدت دچار یبوست شده بود دکترم بردمش اخرشم به توصیه مامانم یه تکه صابون رو شیاف کردم و سریع تونست پی پی کنه

کاش از اول همون کارو میکردم. 

امیدوارم زودتر رفع شه ولی بهترین راه پیشگیریه اصلا اجازه نده به اون مرحله برسه. مایعات بهش زیاد بده. هندوونه معجزه میکنه. کاهو و سبزیجات  رو حتما تو برنامه غذاییش بذار. فست فود بهش نده. موز هم زیاد بهش نده

ببرش دسشویی اب گرم باز کن اب رو بگیر سمت مقعدش و با دست بالای باسنش رو ماساژ بده 

لبریزم از سکوت بسیار
روغن زیتون شکمشوماساژمیدم...گلاب ندادم 

نه روغن زیتون بده بخوره. روغن زیتون شرکتی نه ها، طبیعی. هرررروز حتتتتما حددداقل یک قاشق غذاخوری بده.

گلاب هم ته استکان بریز، روزی دوبار بخوره.

کااااملا بی ضرر و روان کننده.

خاکشیر و آلو و...سردی ن بدتر میشه یبوستش.

طب سنتی ببر گل سرخ و آمله میده بهش احتمالا. اونم خیلی جواب میده ولی بدمزه س. من خودم راستش زیاد نتونستم بخورم با همین روغن زیتون و گلاب کااامل درمان شدم. به پسرمم از ۵ ماهگی میدم خیلی خوبه

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برگ سنا و شیاف گلیسیرین و صابون و....برای یک بار خوبه. اما فقط یکبار. به شدددت روده رو تنبل می‌کنه بعداً به هیچ وجه دیگه خودش نمیتونه دستشویی کنه.

موز و بادام درختی با پوست و کلا مواد غذایی یبس کننده اصصصلا نده بهش. من که آدم بزرگم اگه یدونه موز بخورم سه روز بدبختی دارم

دارو شیمیایی هم نمیخواد بدی.

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    
نه نداره

عزیزم مشکل روده نداره؟ویتامین دی بدنش تامین هست؟شیر گرم بهش بده با عسل.لواشک.بارهنگ و خاک شیر بجوشون با روغن زیتون بهش بده بد مزه هست ولی سریع اثر میکنه بعد شکمش رو با روغن چرب کن و آب ولرم بهش بده.روغن کرچک هم خوبه 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

💗💗❤❤

دختر منم یه مدت اینجوری شده بود خیلی سخته حتما ببرش دکتر و ویتامین دی و کم خونی رو چک کن.😘😘😘

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

من ازبس غصه میخورم داغونم😑

منم پا به پای دخترم گریه میکردم بعد متاسفانه یک ماه اسهال شدید شد و روده هاش و معدش عفونت کرد دکتر میگفت بخاطر اینکه دفع نداشته گازهای سمی توی رودش جمع شده 

منم پا به پای دخترم گریه میکردم بعد متاسفانه یک ماه اسهال شدید شد و روده هاش و معدش عفونت کرد دکتر م ...

اسهال بشه بازبهتره تایبوست بگیره...من دخترم داره زجرمیکشه😑😭

اسهال بشه بازبهتره تایبوست بگیره...من دخترم داره زجرمیکشه😑😭

نه اونم خیلی بد بود جیغ میکشید از دل پیچه رنگ صورتش زرد شده بود هیچی نمی تونست بخوره