2777
2789
عنوان

کمککک

69 بازدید | 11 پست

دوستان امکان داره کسی بدون اینکه بدونه بارداره سقط کنه ؟ من دوره قبلیم ۵ روز عقب انداختم بعدشم خونریزی شدیدی داشتم و حالم خیلی بد شد رفتم دکتر شرایطمو گفتم میگه احتمالا حامله بودی ولی دفع شده. خیلی ناراحتم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله امکانش هست دکتر میگفت خیلی از حاملگیا بدون اینکه متوجه شید سقط میشن

به دکتر گفتم چه دلیلی داره اخه که اینطوری بشه جواب درستی بهم نداد . به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه

نه پریومد شدی باردار نبودی تعجب میکنم بعضی دکترا اینشکلی نظر میدن. یک درهزار اگه باردار بوده باشی چه ...

اخه ایندفعه خیلی فرق داشت درد شدید و ببخشید لخته های عجیبی میدیدم

به دکتر گفتم چه دلیلی داره اخه که اینطوری بشه جواب درستی بهم نداد . به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه

خیلی چیزا میتونه باشه معمولا بخاطر مشکل ژنتیکیه

#من_یک_فمنیستم                                                  
اخه ایندفعه خیلی فرق داشت درد شدید و ببخشید لخته های عجیبی میدیدم

اصلا اینا علایم بارداری نیست اصلا.... چون من دوسال پیگیر باردار سدن بودم همه علایمی که میگی وبرای منم پیش میومد ولی باردار نبودم پریود بود. اگر تو اقدامی ونمیشه حتما برو یک عکس رنگی بگیر... من وخواهرم یکماه بعد عکس رنگی بار دار شدیم. توعکسم همه چی نرمال وخوب بود ولی اگر چسبندگی های خیلی ریزم داشته باشی باز میسه. الکی جوش نزن

اصلا اینا علایم بارداری نیست اصلا.... چون من دوسال پیگیر باردار سدن بودم همه علایمی که میگی وبرای من ...

پس احتمالا دکتر زیادی شلوغش کرده . یه عالمه غصه خوردم که چرا اینجوری شده . مرسی اره تو اقدامم . پیگیر میشم ازین به بعد

پس احتمالا دکتر زیادی شلوغش کرده . یه عالمه غصه خوردم که چرا اینجوری شده . مرسی اره تو اقدامم . پیگی ...

آره عزیزم. بگو دکتر برات عکس رنگیزبنویسه الکی دارو هاط هورمونی نخور اگه سالمی وشوهرتم سالمن. هرشب یکدونه فولیک اسید وآهن بخور.