2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم شما ک زدی مارکش چی بوده

یادم نیست بخدا

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
خب من نمیدونسم رنگ کردن ابرو هم ضرر داره فک میکردم فقط مو ضرر داره ولی خداروشکر چیزیم نشد

رنگ‌رنگه خب.ولی بدون آمونیاک منم شنیدم میخواستم ببینم کسایی ک کردن نی نی بهش اسیب نرسیده ...

خدایا شُکرت❤🧿
خب چرا میگی من نکنم عزیزم

نگفتم نکن گفتم با دکترت صحبت کن اگه اجازه داد روشو بخون قبل کلمه آمونیاک حتما no نوشته باشه کلمه low یعنی کم نباشه کامل کامل بدون آمونیاک باشه

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده