2777
2789

سلام

پسرم هفته گذشته وقتی از خواب بیدار شد تشنج کرد

سابقه تب هم نداشت

نوار مغز دادیم

دکتر متخصص مغز و اعصاب کودکان ویتامین ب6 و شربت نوبل تجویز کرده

گفته بعد عید باز برم نوار مغز و سی تی اسکن مغز 

تا ببینه خوب شده یا نه

کامل توضیح دادم کسی تجربه مشابه داره؟

خیلی نگرانم

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....
بله دختر منم بعد از تصادفش تشنج کرد شربت لوبل و قرص فنوباربیتال میخوره البته شربتو دوماه بیشتر نخورد

الان خوب شده؟

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام الان نتیجه چی شد؟

نتیجه چی؟

سلام خانوم خوبين 

دقيقا دكتر براي دختر منم همين نسخه رو كرده توروخدا بگيد برا بچتون موثر بود؟دكتربه من گفت ٣ ماه ديگه بيارش 

دختر شما بعد مصرف اين داروها نوار مغزش اكي بود؟

دلارامي كه داري دل بر او بند/دگر چشم از همه عالم فرو بند
سلام خانوم خوبين  دقيقا دكتر براي دختر منم همين نسخه رو كرده توروخدا بگيد برا بچتون موثر بود؟د ...

عزیزم‌میشه بپرسم‌علائم بچه شما چه جوری بود

به پسر منم همین داروها رو داد دکتر

همین امروز دکتر بدای پسرم لوبل و ب ۶ نوشت

پسرم تب و تشنج داشت

سی تی اسکن و مایع نخاع سالم بود

فنوباربیتال داد که بدنش کهیر زد حساسیت داد

امروز نوار مغز گرفت و گفت چیز خاصی نیست و خفیفه!لوبل و ب ۶ داد

کسی میدونه نوار مغز چطور تفسیر میشه

این شربت لوبل مثل فنوباربیتال روی راه رفتن بچه تاثیر میزاره؟پسرم ۳ هفته فنوباربیتال میخوبد هی میوفتاد دکتر میگفت عوارضشه خیلی بد بود

که بعد حساسیت پوستی داد قطع کرد

لوبل چه عوارضی داره؟

همین امروز دکتر بدای پسرم لوبل و ب ۶ نوشت پسرم تب و تشنج داشت سی تی اسکن و مایع نخاع سالم بود فنو ...

سلام ببخشید شما هنوز ب بچتون شربت لوبل میدید

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

منم دو هفته اس به دخترم لوبل میدم خیلی نگرانم از وقتی این شربتو میدم دخترم خیلی پرخاشگر شده همه رو میزنه آروم و قرار نداره قبل از تشنجش خیلی دختر آرومی بود بخاطر این تب کرد تشنج کرد 

کسی اگ اطلاعاتی در این مورد داره بگه ک من مادر از این نگرانی دربیام