2777
2789
عنوان

سلام سلام خانومای گل😍

49 بازدید | 9 پست

کسی تا حالا سوسیس پلو خورده؟؟یا درست کرده؟؟😳

یا اینکه کی تا حالا هشت پا و لابستر خورده؟

اگه کسی هست بگه چه طعمی دارن؟🤔

در پس هر طوفان زندگی آرامشی خدایی جاریست💞همیشه #ایمان داشته باش به هرچه باور داشته باشی همان میشود😍🥰

🤪🤪🤪🤪🤪😐😐😐😐😐

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هشت پا شنیدم مزه خوبی نداره و با ذائقه ایرانی ها جور در نمیاد  از اونجایی ک عاشق سوسیسم فک میک ...

من بس ک موکبانگر دیدم که هشت پا میخورن دلم میخواد😅سوسیس پلوی جذااااب🤩

در پس هر طوفان زندگی آرامشی خدایی جاریست💞همیشه #ایمان داشته باش به هرچه باور داشته باشی همان میشود😍🥰
من بس ک موکبانگر دیدم که هشت پا میخورن دلم میخواد😅سوسیس پلوی جذااااب🤩

دقییییقا امان از این موکبانگ ها

این موکبانگر هارو ول کن من دیدم اینا ماهی خام رو هم با اشتها و ی جوری میخورن آدم هوس میکنه😐😂

دقییییقا امان از این موکبانگ ها این موکبانگر هارو ول کن من دیدم اینا ماهی خام رو هم با اشتها و ی جو ...

واااای یکی مثل خودم پیدا شد بالاخره😂😂😂😂دلم سالمون خام با سس مخصوصشون میخواد😍😍

واااای یکی مثل خودم پیدا شد بالاخره😂😂😂😂دلم سالمون خام با سس مخصوصشون میخواد😍😍

😂😂😂ینی این موکبانگ هارو نگاه میکنم کیلو کیلو وزن کم میکنم از بس ذهنم آب میفته 😂😂روش خوبیه واسه کاهش وزن،ب همه معرفی میکنم این روشو🤣😉

😂😂😂ینی این موکبانگ هارو نگاه میکنم کیلو کیلو وزن کم میکنم از بس ذهنم آب میفته 😂😂روش خوبیه واسه ...

اتفاقا منم ۷.۸ کیلویی اضافه دارم😂😂هروز بالغ بر ۶۰ کلیپ موکبانگ میبینم😂😂مامانم بهم میگه مریضی گرفتی ک خوشت میاد از اینا😂😂