پرنسس_پوپک مدیر استارتر عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 329 عنوان سلام سلام خانومای گل😍 49 بازدید | 9 پست کسی تا حالا سوسیس پلو خورده؟؟یا درست کرده؟؟😳یا اینکه کی تا حالا هشت پا و لابستر خورده؟اگه کسی هست بگه چه طعمی دارن؟🤔 در پس هر طوفان زندگی آرامشی خدایی جاریست💞همیشه #ایمان داشته باش به هرچه باور داشته باشی همان میشود😍🥰 1399/11/08 | 19:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aram_maman عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 30142 🤪🤪🤪🤪🤪😐😐😐😐😐 😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
aydaalynezhad عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 2191 هشت پا شنیدم مزه خوبی نداره و با ذائقه ایرانی ها جور در نمیاد از اونجایی ک عاشق سوسیسم فک میکنم سوسیس پلو چیز خیلی جذابی باشه😁
پرنسس_پوپک مدیر استارتر عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 329 هشت پا شنیدم مزه خوبی نداره و با ذائقه ایرانی ها جور در نمیاد از اونجایی ک عاشق سوسیسم فک میک ... من بس ک موکبانگر دیدم که هشت پا میخورن دلم میخواد😅سوسیس پلوی جذااااب🤩 در پس هر طوفان زندگی آرامشی خدایی جاریست💞همیشه #ایمان داشته باش به هرچه باور داشته باشی همان میشود😍🥰
aydaalynezhad عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 2191 من بس ک موکبانگر دیدم که هشت پا میخورن دلم میخواد😅سوسیس پلوی جذااااب🤩 دقییییقا امان از این موکبانگ هااین موکبانگر هارو ول کن من دیدم اینا ماهی خام رو هم با اشتها و ی جوری میخورن آدم هوس میکنه😐😂
پرنسس_پوپک مدیر استارتر عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 329 دقییییقا امان از این موکبانگ ها این موکبانگر هارو ول کن من دیدم اینا ماهی خام رو هم با اشتها و ی جو ... واااای یکی مثل خودم پیدا شد بالاخره😂😂😂😂دلم سالمون خام با سس مخصوصشون میخواد😍😍 در پس هر طوفان زندگی آرامشی خدایی جاریست💞همیشه #ایمان داشته باش به هرچه باور داشته باشی همان میشود😍🥰
aydaalynezhad عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 2191 واااای یکی مثل خودم پیدا شد بالاخره😂😂😂😂دلم سالمون خام با سس مخصوصشون میخواد😍😍 😂😂😂ینی این موکبانگ هارو نگاه میکنم کیلو کیلو وزن کم میکنم از بس ذهنم آب میفته 😂😂روش خوبیه واسه کاهش وزن،ب همه معرفی میکنم این روشو🤣😉
پرنسس_پوپک مدیر استارتر عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 329 😂😂😂ینی این موکبانگ هارو نگاه میکنم کیلو کیلو وزن کم میکنم از بس ذهنم آب میفته 😂😂روش خوبیه واسه ... اتفاقا منم ۷.۸ کیلویی اضافه دارم😂😂هروز بالغ بر ۶۰ کلیپ موکبانگ میبینم😂😂مامانم بهم میگه مریضی گرفتی ک خوشت میاد از اینا😂😂 در پس هر طوفان زندگی آرامشی خدایی جاریست💞همیشه #ایمان داشته باش به هرچه باور داشته باشی همان میشود😍🥰
aydaalynezhad عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 2191 اتفاقا منم ۷.۸ کیلویی اضافه دارم😂😂هروز بالغ بر ۶۰ کلیپ موکبانگ میبینم😂😂مامانم بهم میگه مریضی گرف ... خخخخخ