2777
2789
نمیدونم واقعا  میگم نکنه ازین بهتر گیرم نیاد  ازونورم میگم نکنه دلش بشکنه نکنه اهش منو ب ...

ن خب دلیلی قانع کننده داشته باشی نفرینی در ار نیس چون خدا ب ادم حق انتخابم داده 

ولی خب اگه اخلاقش بده ولش کن 

اگه قصدشم ازدواجه جدیش کن این شاید بلاتکلیف باشه خودشم ؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قیافت چشه اینجور شده⁦☹️⁩

درست نفهمیدم ولی مرسی 😆😆😆💓💓💖

رشتت چیه

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

۲تا رشته دارم😆😆😆

ععع 😁😁😁

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

ن خب دلیلی قانع کننده داشته باشی نفرینی در ار نیس چون خدا ب ادم حق انتخابم داده  ولی خب اگه اخ ...

والا قصدش ازدواجه و خونوادشم در جریانن اما تا دوسال دیگه خبری نیس چون سربازه 

همین سربازیشم بدتر گند زده ب دوست داشتنم تحمل نبود و دوری سخته 

donnadarya@ خیلی دوست دارم مهربون امیدوارم بهترینا مال تو باشه💖😍😘
🙃الان کنکور ریاضی فیزیک میخونم 

منم ریاضی بودم 

عه😍😍😍😍😘 میگم قبولیش راحته؟ چون داوطلبان کمترن؟

اره خیالت تخت قبولیش راحته 

اما اگر دانشگاه و رشته خیلی تاپ میخای بیشتر تلاش کن 

ینی ها عمومی هارو حتی همرو درحد۵۰بزنی رتبت خوب میشع