2777
2789
عنوان

مامانايي كه كودك بيش فعال دارن بيان، تو نوزادي چه علائمي داشتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 97 پست
الان چطوره؟

العان خودش بالش میزاره کنارم میخوابه   کاری باهام نداره   ولی ماشالله خیییلی باهوشه و زرنگ    العان دو سال و چهار ماهشه

به اسم کاربریم نخندین    هرچی میزدم  مینوشت تکراری   شانسی اینو قبول کرد عضو شدم😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ميگم مدام دستو پا ميزنه (مدام)!!!

دختر من از 15روزگی میچرخید روی شکم اگه خودم واطرافیانم نمی دیدیم باورنمیکردیم نوزاد15 روزه بچرخه وسرشو بالابگیره خیلی پر جنب وجوش بود به سرعت بالایی میدوید از شش ماهگی از پله های بلند خونمون بالا میرفت و خودشم میمومد پایین ولی بیش فعالم نبود پسرمم پر جنب وجوش بود ولی نه به اندازه دخترم الان نسبت به 4سالگی دخترم فعال تر فک میکردم نکنه بیش فعال وقتی بچه های بیش فعال رو دیدم خیالم راحت شد که طفلک معمولیه ولی انرژیش زیاده روانشناسم تایید کرد که مناسب به سنش رفتارمیکنه نگران نباش 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘