2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم هی خونمونه وقت و بی وقت

| مشاهده متن کامل بحث + 20416 بازدید | 496 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی انشاالله فرجی بشه راحت بشی مخصوصا اوایل ازدواجتم هست سخته درکت میکنم نه میشه لباسی که دوس داری ...

اخه تو ی ساختمونیم‌منم تو این شهر خراب شده کسیو ندارم نمیشه بگم خونه نبودم...

عزیزم کاملا حق با شماست اگر میتونی از اون خونه جابجا بشین

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
اگ بی عار نبود سر پیری داماد و عروس داشتن باردار نمیشد

عزیزم کاملا حق داری من اگه جای تو بودم کاملا قاطعانه می ایستادم جلو شوهرم میگفتم میخوام از این خونه برم آرامش ندارم واقعا سخته آدم اعصاب بچه خودشو نداره حالا بخوای واسه بچه مردم خل بشی الان اول زندگیته باید لذت ببری ازش چه فایده اینطوری اعصاب خوردی..مرگ یه بار شیون یه بار سفت و سخت وایسا موضعت رو براشون روشن کن وگرنه چهار صباح دیگه اعصاب و روانت نابود میشه حوصله واسه بچه خودت نداری

افرین به تو ممنونیم حداقل اینجا برا تو هم حرص نمیخوریم به تو میگن دختر باسیاست

خب میدونستم اگ دری بینمون باشه قفل هم کنن نمیشه بازش نکنی ک اخرعاقبت میومدن دوتام بچه داشت همون اوا جلوی ی چیزی بگیری بهتره

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
من اگه بخام با شوهرم راجبش صحبت کنم دقیقا باید چی بگم؟

واقعیتو بگو همین چیزی که هست و اذیتت میکنه شما حقته ارامش داشت باشی و وظیفه ای د رقبال اون بچه نداری

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
من اگه بخام با شوهرم راجبش صحبت کنم دقیقا باید چی بگم؟

بش بگو عزیزم من نیازب تنهایی دارم ارامش میخام ...میخام ب کارام برسم وگرن میدونی ک من دوسش دارم ولی اینکه همش اینجاس درست نیس اصلا حداقل هفته ای یکی دوبار بیاد اینجوری هممون راحت تریم

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
عزیزم کاملا حق داری من اگه جای تو بودم کاملا قاطعانه می ایستادم جلو شوهرم میگفتم میخوام از این خونه ...

حالا میدونی چیه مامامانم اینا تو ی شهر دیگن من دو هفته ی بار میزم دو سه روز میمونم یا بعضی وقتام نمیمونم اینجا انقد جنگ اعصاب دارم میرم اونجا انگار رفتم سواحل آنتالیا انقد خوش میگذره

بعد شوهرم امروز میگه تو خیلی میمونی اونجا دیگ حق نداری بمونی

من واقعا نمیدونم چیکار کنم....