ما طبقه پایین پدر شوهریمم که ای کاش میمردمو ازدواج نمیکردم
خواهر شوهرم ۴ سالشه هرررر دقیقه خونه ماس شب روز صب ی بار دعوا راه انداختم ی مدت نیومد الان باز پاش باز شده من چیکار کنم خسته شدم ارامش ندارم دوس دارم خودمو بکشم دیگه
وا یعنی چی تو یه ساختمون حریم مشخص نیست.حتی توی یه خونه هم ادما حریم شخصی دارن
توو ی ساختمون با همچین خانواده ای که حتی اجازه نمیدن به خودشون دخترشونو خونه این عروس بیچاره نفرستن هیچ حریمی وجود نداره چون دخالت میکنن.وگرن جلو دخترشونو میگرفتن اگر ذره ای ارامش پسر و عروسشون مهم بود.حریم ینی اینکه درک و شعور ادم بالا باشه و اجازه نده وارد زندکی و خط قرمز کسی شه. ک گویا مادرشوهر ایشون نداره.شما فقط متنو نخون که،مفهمشم دقت کن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از امروز یه فکر اساسی کن فردا بره مدرسه درس و مشقشم میوفته گردنت
دقیقا منم همین مشکلو داشتم هر روز بالا سرم بود تاجایی که شباهم وسط ما میخوابید به شدت فضول و تو خونه یه لیوان آبم میخوردم گزارشش دست مادرشوهرم بود خیلی بده که آدم یه ساعت تو خونه اش با آرامش نباشه یعنی یه روزم که نمیومد همش استرس داشتم الانه در خونه رو بزنه نه حموم با آرامش داشتم نه بیرون رفتن نه غذا خوردن اونایی که استارترو مقصر میدونم حواسشون نیست که مقصر اصلی پدرشوهر مادرشوهر استارترن انگار که به جای عروس پرستار کودک گرفتن و دارن سواستفاده میکنن ازش بچه ی ۴ ساله هم درسته بچه اس ولی اگه حرفی بگه یا کاری کنه از اونطرفم با دوتا آدم بزرگ بی درک طرف میشه
محو رخسار تو ابلیس شد و سجده نکرد مات و مبهوت فقط گفت عجب سیمایی....💚
میفهممت🥺🥺منم وقت ازدواجم خواهر شوهرم ۷ سالش بود دقیقاااا همین بود..میومد درمیزد باز نمیکردم مادرش میومد میزد😐صبر میکردن شوهرم میومدش دنبال شوهرم میومد🥺🥺🥺خوبه جدا شدم از پیششون
منم عین تو بودم بچه های,جاریم دوتا دختر ۱۰و۷ساله و یک پسر سه ساله همش میومدن تو خونم تازه ازدواج کرده بودم خداروشکر خونشون رفت ی جا دیگه الان دختر خواهرشوهرم هر شب میاد بالا سه سالشه
من خودم خواهر شوهر به خدا چندین ساله زن داداشم بهممیگه آجی وقتو بی وقتم برام کادو میخره اهای پیشو ...
از وقتی که پیامای اینجا رو میخونم به این نتیجه رسیدم که همه از خواهر شوهراشون متنفرن هرکس به نحوی یکی میگه خواهرشوهرم زیاد پیام و زنگ میزنه یکی میگه خواهرشوهرم انگار منو نمیبینه یکی میگه همش خونه ما پلاسه یکیم برعکسش