2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم هی خونمونه وقت و بی وقت

| مشاهده متن کامل بحث + 20416 بازدید | 496 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره نسبت به کسایی که ارامش ادمو میگیرن باید بیرحم باشی یه روز دو روز نیس که ادم تحمل کنه 

فردا بزرگ میشه الان هر چی ام رو بدم بالاخره خاهر شوهره دیگ موهامم میکشه بزرگ شه😐

من خودمم عروسم ولی سعی میکنم بدجنس نباشم 

بدجنسی نیست نگفتیم ک بچه رو بزنه گفتیم در رو روش باز نکنه عزیزم اگه شماهم یکی هرروز بیاد خونت فضولی کنه و نزاره با شوهرت تنها باشی مطمئن باش اعتراض میکنی

بدجنسی نیست نگفتیم ک بچه رو بزنه گفتیم در رو روش باز نکنه عزیزم اگه شماهم یکی هرروز بیاد خونت فضولی ...

تا جای من نباشن نمیفهمن من اگه واقعا اذیت نبودم چرا باید تاپیک بزنم در این باره....

شما چقد با منطقی

❤❤❤

پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش
اخی عزیزم من درکت میکنم بچه های برادرشوهرم مثل همین بودن یعنی گاه و بی گاه می رفتن و میومدن خونم مثل ...

آفرییییین

با قسمت آخر موافقم

شاید حساس باشه مامانه

اینجوری نزاره بیاد

و خدایی که در این نزدیکی است
وای خدا تو رو قران اینطوری نکن دختر. یه دختر بچه ۴ساله رو چنان پشت سرش حرف میزنید انگار چیکار میخواد ...

اره بابا کناه داره 😒من نمیدونم چرا ما اینجوریم 

خب قشنگ باهاش بحرف 

بامحبت بش بگو میفهمه 

قرار بر برنامه ریزی نیس واس حرفیدن با یه بچه

نه بار سوره ی کوثر بخون فوت کن تو صورتش خودش بامیل خودش میره پشت سرش هم نگاه نمی کنه

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم
من ک ب خودشم نمیزنم این حرفارو ولی واقعا اذیتم میکنه کلمه نکن رو نمیفهمه حرف بد میزنه یا بهتر بگم خی ...

حتما خیلی جدی با مادر شوهرت صحبت کن

مسولیت نگهداری و تربیت این کودک به عهده ایشون هست و اینکه عزیزم اگر قرار هست اونجا زندگی کنی در سال‌های آینده فعلا بچه دار نشو

فاصله سنی بچه شما و خواهر شوهر ممکنه مشکل ساز بشه 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است.