2777
2789
عنوان

درد دل ازدواج مذهبی و غیر مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 2874 بازدید | 100 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من و شوهرم برعکس شما هستیم .من اهل نمازم محرم نامحرم را رعایت می کنم ولی شوهرم اصلااا اصلااا نقطه مقابل منه .... رفت و امد داریم گاهی فامیلاش تیکه میندازن بهم ولی برام مهم نیست فقط میخندم 

عزیزم میدونم مذهبی نیشتی ولی بخدا مذهب چیز بدی نیس از چیزای کوچیک شروع کن سعی کن خودتو تغییر بدی اگه برات بعضی چیزا اثبات بشه خودت میری سمتش بخاطر خودت نه بخاطر فامیلای شوهرت

من اگر باده خورم باده پرستم ب تو چ 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
خوب چرا سعی نمیکنی حداقل در ظاهر مراعات کنی؟ حالا مثلإ ماهی چند ساعت محجبه باشی به این وضع ارجحیت ند ...

کسایی که اینقد متعصبن با چند ساعت حجاب رعایت کردن مگه ول میکنن، بخاد ادعای مذهب کنه میکشنش تو خودشون رو همه چی نظر میدن، اگه بلد بودن به آدما و انتخابشون احترام بزارن که اینجوری نمیکردن باهاش

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗

منم الان هیچ ارتباطی با خونواده شوهرم ندارم چی بشه سالی ۲بار یا نهایت ۳بار دلیلش هم آدم به دور بودن خونوادشه و اینکه عروسو از خودشون نمیبینن خیلی مزخرفن البته خداروشکر رابطه نداریم مادرشوهرم مو رو از ماست بیرون میکشه اینقدر که به همه چی کار داره و از هر حرکتی یه  برداشت داره 

قدرت واقعی مرد به اندازه لبخند زنی هست که کنارشه

خانوادش اصلا جوری نیستن که بشه باهاشون آشتی کرد بچه ها خیلی تلاش کردم...😢 گفتن تو خ...رابی و اصلا دختر نیستی و انواع فحشای ناموسی رو به من دادن من برای مامانش کادو بردم روسری انداخت یه گوشه گفت من هیچ احتیاجی به هدیه تو ندارم دلم برای شوهرمم میسوزه 

🌹🎹🎵🎶🎼🎵🌹
چقد مزخرفن، حالا تو مذهبی نباشی چرا باید رفت و آمد نکنن، مگه خوشبختی و شادی پسرشون رو نمیخان😒 با فا ...

خب ببین کسی که مذهبی باشه رو خیلی چیزا حساسه. ‌مثلا آدم غیر مذهبی غسل نمیکنه مثل غسل حیض و جنایت. آدم مذهبی غذایی رو که کسی که غسل ب گردنش هست درست کرده رو نیمخوره . در نتیجه ترجیح میده خونه طرف نره تا این که بره و لب ب چیزی نزنه و سو تفاهم پیش بیاد 

نمیشه شماتتش هم کرد چون اعتقادش اینه 

یا این که مثلا آدم مذهبی وقتی میره خونه یه غیر مذهبی که خانمش حجاب نداره و راحت میگرده قطعا ناراحت میشه و اذیت میشه پس باز هم ترجیح میده  رفت و آمد نکنه

و هزاران دلیل دیگه..‌

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...