2777
2789
عنوان

درد دل ازدواج مذهبی و غیر مذهبی

2874 بازدید | 100 پست

من و همسرم از طریق یکی از آشناها(دوست شوهر همکارم بود) با هم آشنا شدیم بار اول که دیدمش اصلا فکر نمیکردم به ازدواج برسه یه مدت کم با هم دوست شدیم ایشون مذهبی بود و منم اصلا مذهبی نیستم خیلی محبت میکرد و منم دوستش داشتم تو دوران دوستی هیچ مشکلی بینمون نبود چون اکثرا فقط ما دوتا باهم بودیم و بعضی وقتا اون دوستای مشترکمون...ولی دوستای دیگم همش میگفتن بابا شما دوتا اصلا بهم نمیخورید اون معلومه مذهبیه تو هم اینجوری انقدر راحتی حتی از ظاهر همه میفهمن ولی خودش میگفت (چون کم آرایش میکنم و مو رنگ نمیکردم) میگفت من با تیپ و حجابت مشکلی ندارم....😞😞 تا اومد خواستگاری و خانواده منم مخالفتی نکردن ولی خانواده اون خیلی مخالف بودن و مشکلات ما شروع شد...کلی مشکل کلی تحقیر و تحریم و..تا الان که چهارساله ازدواج کردم میگم اینجور ازدواج اصلا مثل فیلما و سریالا نیست خیلی سخته😞😞😢 شوهرم مرد خوبیه و خیلی دوستش دارم ولی من خیلی تنهام خیلی احساس تنهایی میکنم...شوهرمم همینطور هیچکدوم از فامیلاشون حتی عروسی ما نیامدن هیچوقت دعوتم نکردن تنها کسی که باهاشون ارتباط داریم خانواده منه(حتی نه خاله و عمه و عموی من فقط مامان بابا خواهر و داداشم) 

🌹🎹🎵🎶🎼🎵🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین که شوهرت دوست داره خیلی خوبه .به خونواده ش محبت کن اگه قبولت کردن که بهتر اگر هم نکردن دیگه بهشون فکر نکن

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

اخی عزیزم 

انشاالله ک کم کم اشتی میکننو درست میشه

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

چرا واقعا باید بخاطر انتخابت تنهات بذارن چرا؟؟؟؟

عزیزم امیدوارم انقد زندگیت شیرین بشه که نبودشون برات کمرنگ بشه

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

فقط بخاطر حجابتون باهاتون بدن یا موارد دیگه هم هست؟

ببین من ک چادری هم بودم ولی چادری سفتی نه ....با باخانواده شوهرم ک چادری متعصبن به مشکل برخوردم چه برسه به کسی ک حجابش کاملا متفاوت باشه و خانواده شوهرش مغرور باشن ...

چقد مزخرفن، حالا تو مذهبی نباشی چرا باید رفت و آمد نکنن، مگه خوشبختی و شادی پسرشون رو نمیخان😒 با فامیلای خودتون چرا رفت و آمد نمیکنین؟ با دوستاتون برین بیاین، خیلی وقتا همین دوستا از صدتا فامیل بهترن

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗

زنداداشم یه بار به شوخی گفت یعنی به نظر شوهرت ما همه نجس و خرابیم....خیلی ناراحت شدم ولی به روی خودم نیاوردم مثل بز فقط نگاش کردم از این حرفا خیلی از اطرافم میشنوم کلا انگار بایکت شدیم

🌹🎹🎵🎶🎼🎵🌹

بهتر راحتی همچین ادمهای عقب مونده و ظلهر بین و کینه ایی میخوای چیکار دلت خوشه ها کسی که از ظاهر اینجوری قضاوتت میکنه یعنی انسان بد ذات و عقده ایی وگرنه بهشت رفتن شما به اونا ربطی نداره خودشون برن لابد برای هفتاد تا حوری که قراره گیرشون بیاد بقیه باید تاوان بدن چرا احساس تنهایی میکنی شک نکن زندگیت الان صدتا پله جلو تره بدون ازارهاشون به شوهرت محبت کن و دوست پیدا کن که هم سطح تفکرات خودت باشن من اگر مادرمم مذهبی تعصبی  بود باهاش قطع رابطه میکردم